Traditionelle opskrifter

Mini rejer potter

Mini rejer potter

Kog disse hyggelige og mini rejerpottetærter op til din næste familiemiddag. MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

16

rejer, skrællet + deveined og hakket

Salt og peber efter smag

1

lb svampe i skiver

2

gulerødder, skrællet og hakket

1

kasse (14,1 oz) Pillsbury ™ køltærte skorpe

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen 375 ° F. Smør fire mini ramekins. Saml resten af ​​dine ingredienser.

 • 2

  Varm en stor stegepande over medium varme. Tilsæt olivenolie, rejer og en knivspids hver af salt og peber. Kog i 3 minutter eller indtil rejer er kogte igennem. Fjern rejer fra stegepanden og læg dem på en tallerken.

 • 3

  Til samme stegepande, tilsæt smør. Når det er smeltet, tilsæt svampe og gulerødder. Kog i 5-8 minutter, eller indtil gulerødderne er bløde. Rør frisk timian ind og kog endnu et minut. Tilsæt mel og fortsæt madlavningen et minut længere. Hæld langsomt vin og mælk i piskeris for at sikre, at der ikke dannes klumper i sauce. Kog sauce lavt. Reducer varmen, og rør ærter og kogte rejer i. Simre sauce i 5 minutter eller indtil den er fortykket. Fjern fra varmen og lad afkøle.

 • 4

  Rul runde af tærtejdej og skær hver dejrunde i fire trekanter. Brug dine hænder til at passe halvdelen af ​​trekanterne ind i de smurte ramekiner. Skær de resterende trekanter i 3 til 4 tommer cirkler. Del gryde tærtefyldning jævnt mellem hver ramekin. Anbring det øverste stykke tærtej over påfyldningen, og klem de to dejstykker sammen for at forsegle. Brug tænderne på en gaffel til at skabe et rustikt design, der går hele vejen rundt om tærterne.

 • 5

  Placer tærterne på et bageplade og bages i 35-40 minutter, eller indtil fyldet er boblende og tærskorpen er gylden. Hvis skorpen begynder at blive for brun, før tærterne er færdige, skal du dække tærterne med folie.

 • 6

  Server tærterne varmt med frisk timian.

Ekspert tip

 • Hvis du ikke er en fan af rejer, skal du erstatte kylling.
 • Du kan bruge ethvert udvalg af grøntsager i disse potter. Jeg tror, ​​at butternut squash ville være lækker!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
750
Kalorier fra fedt
380
% Daglig værdi
Total fed
42 g
65%
Mættet fedt
18g
90%
Transfedt
0g
Kolesterol
90 mg
30%
Natrium
730 mg
30%
Kalium
750 mg
21%
Samlet kulhydrat
72 g
24%
Kostfibre
4g
15%
Sukker
12g
Protein
17g
A-vitamin
130%
130%
C-vitamin
8%
8%
Calcium
20%
20%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 3 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 1/2 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 1 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 7 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Det er endelig gryderet sæson, og jeg kunne ikke være mere begejstret! Det kolde vejr er her, Halloween er kun få dage væk, og Thanksgiving og jul kommer snart. Betydning, det er hyggelig mad sæson, og jeg er så vildt! Tag kagen, tærterne og kagerne på, for jeg er klar! Jeg sætter tingene i gang med disse søde små Mini rejer potter. Perfekt til en let familiemiddag eller til underholdning af gæster på et lille middagsselskab. Jeg ved, at kylling er traditionel i potter, men jeg troede, det ville være sjovt at skifte ting lidt op og bruge rejer. Det er lækkert, og lad os være ægte, nogle gange kan en anden kyllingemiddag være en rigtig træk. Jeg brugte min yndlings Pillsbury ™ tærskorpe og fyldte disse potte tærter med lækre efterårsgrøntsager som svampe, gulerødder og ærter. Et perfekt velafbalanceret måltid, hvis du spørger mig! Nyd disse mini-potte tærter varme med lidt frisk timian! Jeg mener virkelig, ser de ikke bare lækre ud? Så hyggeligt, varmt og perfekt til denne tid af året!

Se videoen: NANO AQUASCAPE - LETS BUILD A NANO TANK FOR THE BEAUTIFUL SHRIMP (September 2020).