Usædvanlige opskrifter

Hvidvin og honningpizzadej

Hvidvin og honningpizzadej

En frisk nytænkning af din yndlingspizzadej med tynd skorpe. MERE +MINDRE-

6

spiseskefulde vand (afhængigt af hvor tør dejen føles)

2

spiseskefulde billigere hvidvin

3/4

tsk aktiv tør gær

1 1/2

kopper ubleget mel til alle formål

Skjul billeder

 • 1

  I en stor skål kombineres hvidvin, vand og gær og piskes, indtil gæren opløses.

 • 2

  Tilsæt honning, salt, olivenolie og rør for at kombinere.

 • 3

  Tilsæt mel og arbejd med fingre eller en ske, indtil dejen kommer sammen.

 • 4

  Hæld dejen på en let melet bordplade og ælt i ca. 2 minutter, eller indtil den er glat og elastisk. Tilsæt den ekstra spsk eller to vand, hvis dejen virker rigtig tør (men prøv at undgå det).

 • 5

  Hæld æltet dej i en let smurt medium skål, dæk og lad hæve, indtil den er fordoblet, ca. 1-2 timer.

 • 7

  Hæld steget dej på en pizzasten eller pergamentpapirforet bageplade og spred det ud med fingrene i ønsket form.

 • 8

  Brug en kagerulle til at rulle dejen ud, indtil den er så tynd som du vil.

 • 9

  Top dejen med 1/2 kop tomatsauce, lidt oregano, basilikum og mozzarellaost (eller hvad som helst påfyldning du ønsker) og bages i ca. 10 minutter eller indtil den er let brun. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Pizza er en hæfteklammer hjemme hos os. Mindst en gang om ugen laver vi pizza i en eller anden form - enten på bagler, brødskiver, i pizzarulleform eller på en hjemmelavet skorpe. Som du kan forestille dig, at spise al den pizza - selv i flere former - blev lidt kedelig Det var da jeg besluttede at tage sagen i mine egne hænder - bogstaveligt talt. I stedet for at komme med nye ingredienser til toppen af ​​vores pizzaer (hvilket altid er en god idé), besluttede jeg at opdatere den standby til pizza skorpe, vi havde brugt i årevis. Da jeg lavede vores første pizza med denne hvidvin og honningpizzadej fra Smitten Kitchen, var det som om skyen fra alle de kedelige pizzaaftener blev løftet! På trods af det fantasifulde navn på denne tyndskorpedej er det virkelig ret nemt at lave . Og hvad mere er, det holder sig selv, når det kommer til smag. Honningen giver det et strejf af sødme, mens den hvide vin skinner igennem med sin blomster, citrusagtig smag. Du vil ikke kun have lyst til pizza-påfyldningerne, men hele pizzaen! Denne dej, selvom den er rullet tynd ud, er blød og glat, når den bages - i modsætning til de sprøde, sprøde, tynde skorpe-pizzaer. Så hvis bløde skorper ikke er din taske, vil jeg ikke anbefale denne dej. Men hvis du er på udkig efter en ny tilgang til din yndlings tynde skorpepizza, er dette et godt sted at starte. Denne hvidvin og honningpizzaskorpe har kastet et helt nyt lys på vores ugentlige pizzaaftener, og det beviser, at når det kommer til smag, pizza skorpe behøver ikke altid at få skaftet.

Se videoen: Learn How to Make the Best Homemade Pizza with Gennaro Contaldo. Citalia (September 2020).