Seneste opskrifter

Mini chokoladesuffler

Mini chokoladesuffler

Individuelle størrelser chokolade dessertkopper, der ser smarte ud, men er overraskende nemme at lave!MERE +MINDRE-

2 1/2

spiseskefulde smør, blødgjort

3

ounce semisød chokoladechips

1/2

teskefuld vanilleekstrakt (valgfrit)

2

æg, æggeblommer og hvide opdelt

2

spiseskefulde sukker (plus mere til drys på indersiden af ​​ramekins)

1/4

tsk fløde af tandsten

Skjul billeder

 • 2

  Brug 1/2 spsk smør til grundigt at belægge indersiden af ​​fire 4-oz. ramekins. Fil ramekins med sukker og dump ud, og tapp det overskydende ud. Ramekins inderside skal være fuldstændigt overtrukket med sukker.

 • 3

  Over en medium høj varme, bring en stor gryde halvvejs fyldt med vand til en simmer. Anbring en mellemstor gryde inde i vandbadet, pas på, at den mellemstore gryde ikke berører bunden af ​​den store gryde (tilsæt mere vand, hvis det gør det). Fyld den mellemstore gryde med chokoladechips og resterende smør og smelt blandingen helt.

 • 4

  Fjern fra varmen, og rør vanilje og æggeblommer i, en ad gangen, og forbehold æggehviderne. Sæt til side.

 • 5

  I en medium skål kombineres æggehvider, sukker, salt og fløde af tandsten. Brug en elektrisk håndmikser til at piske æggehvide blandingen, indtil der dannes stive toppe, som en marengs.

 • 6

  Fold forsigtigt æggehvide-blandingen i to portioner i chokoladeblandingen. Sked i ramekinerne, fyld dem 3/4 fulde.

 • 7

  Bag souffler ca. 15-20 minutter eller indtil de er pustet og sæt. Drys toppe med pulveriseret sukker, hvis det ønskes, og server det straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • I kategorien “Holy Cow There’s No Way I Can Make That At Home” har soufflé altid været øverst på listen. Vi har alle hørt horrorhistorier om soufflés gået galt, inklusive den mest berygtede fortælling - om den sunkne soufflé, men disse Mini Chocolate Souffles er ikke kun sjove, de er faktisk en af ​​de nemmeste - og mest utroligt lækre - desserter, du nogensinde vil lave. For det første et par grundlæggende regler for at sikre succes: 1. Tag dig god tid. Der er intet som en skyndt bager, der ødelægger en perfekt god opskrift.2. Brug den bedste chokolade, du kan finde og / eller har råd til. Da dette er en seriøst chokoladeagtig dessert, er det bydende nødvendigt, at showets stjerne er en showstopper.3. Gør ikke, gentager vi, må ikke overstige æggehvide / chokoladeblandingen. Langsom foldning af blandingen er nøglen til at få den perfekt oppustede top. Hvis du er bange for at lave en kæmpe soufflé, skal du lave miniaturer i individuelle størrelser. Med en mindre diameter på tværs af toppen er der mindre chance for, at din soufflé vil synke, før den har en chance for at wow dine gæster. Vær heller ikke bange for at lave fejl på denne opskrift en, to eller endda tre gange. Ingredienslisten er lille og enkel nok til at du ikke bryder banken, hvis du skal tilbage til starten, og opskriften er heller ikke særlig tidskrævende. Så hvis date night nærmer sig hurtigt, og du kigger på en trist soufflé, skal du ikke bekymre dig! Tag dig selv op og prøv igen. Og endelig, selvom din soufflé ikke er en pris værd i den visuelle afdeling, er chancerne for, at når du først tager en varm, chokoladeagtig, klæbrig, lækker ske, betyder det ikke noget, hvordan det så ud til at begynde med.

Se videoen: 5 Delicious Soufflé Recipes (September 2020).