Seneste opskrifter

Sort bønne-ananas guacamole

Sort bønne-ananas guacamole

Sød knust ananas og sorte sorte bønner blandet sammen i guacamole, hej-o!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. november 2014

2

avocadoer, skrællet, podet og moset

1/4

kop salsa (grøn eller rød)

1

spiseskefuld creme fraiche eller græsk yoghurt

1/2

kop drænet og skyllet sorte bønner

1/2

kop drænet dåse knust ananas

1

jalapeño peber, podet og finhakket

3

spiseskefulde finhakket hvidløg

3

spiseskefulde og finhakket tomat

2

spiseskefulde finhakket frisk koriander

1

spiseskefuld hakket hvidløg

1

spiseskefuld limejuice

1/4

teskefuld Old El Paso ™ taco krydderiblanding

Skjul billeder

 • 1

  Mos en avocado i en stor skål og bland den med salsa og creme fraiche.

 • 2

  Tilsæt sorte bønner, ananas, jalapeño, løg, tomat, koriander, hvidløg, limesaft, taco-krydderier, salt og spidskommen; rør indtil det er godt kombineret.

 • 3

  Dæk skål med plastfolie, og lad den sidde i køleskab mindst 1 time for at udvikle smag. Server med mad Skal smage Good ™ flerkornede tortillachips.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hej! Hvem satte sorte bønner og ananas i min guacamole?

  Åh, det gjorde jeg. Og jeg er så glad for, at jeg gjorde det.

  Ser du, Black Bean-Pineapple Guacamole lyder måske skørt underligt, og det er sandt - men det er også vanvittigt lækkert. Det er som om guacamole-guderne mødtes og forsøgte at komme med den allerbedste guacamole, de muligvis nogensinde kunne lave, og bing-bang-boom, denne guacamole-opskrift blev født. Eller jeg kan bare godt lide ananas i min mexicanske mad (jeg er mærkelig, jeg ved det) og sorte bønner og guacamole, så jeg lavede dem bare alle BFF'er i en skål og kaldte det en dag. Enten eller.

  ALLIGEVEL.

  Saml først dine ingredienser. Hakning og blanding af alt er virkelig den sværeste og mest tidskrævende del af hele opskriften, men hvis du har en margarita eller ekstra guacamole at nippe til / gnide på, mens du får din forberedelse, siger jeg, at hele processen er en glat sejle.

  Bland den mosede avocado, salsa og creme fraiche i en stor skål. Du kan bruge grøn eller rød salsa (selvom jeg foretrækker grøn) og creme fraiche eller græsk yoghurt (jeg elsker begge dele). Op til dig!

  Tilsæt de sorte bønner, den knuste ananas, lidt løg, tomat og koriander og nogle krydderier, inklusive Old El Paso taco-krydderier. Det sparker bare bare alt, hvad der foregår i den skål, op, tænker.

  Kombiner alt grundigt, og lad det hele sidde i køleskabet i en time eller deromkring for at udvikle smagen. Giv det en smag, og tilsæt om nødvendigt mere salt eller limejuice.

  Server din herlige guacamole-oprettelse med Food Should Taste Good multigrain tortilla chips, hvis du virkelig vil rocke strømperne fra dine gæster (eller, du ved, dig selv).

  Mmm, guacamole, jeg elsker dig. Vil du gifte dig med mig?

  Stephanie (aka Girl Versus Dough) og hendes guacamole levede lykkeligt nogensinde. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og fortsæt med at tjekke efter sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: EXPECTATIONS vs REALITY of having a Sibling (September 2020).