Traditionelle opskrifter

Rød hvid og blå Chex Mix ™

Rød hvid og blå Chex Mix ™

Traditionel Chex Mix ™ bliver lidt sødere og mere farverig med denne sjove rød, hvide og blå patriotiske version!MERE +MINDRE-

3

spiseskefulde smør eller margarine

1

spiseskefuld worcestershire sauce

3/4

tsk krydret salt

1/4

teskefuld hvidløgspulver

1/4

teskefuld løgpulver

4 1/2

kopper Corn Chex ™ korn

1

kop rød og blå chokolade slik

1

pund hvid mandelbark

Rød og blå gel madfarvning

Skjul billeder

 • 1

  I en stor skål med mikrobølgeovn afdækkes mikrobølgesmør på høj i ca. 30 sekunder eller indtil det er smeltet. Rør i krydderier. Rør gradvist korn og kringler ind, indtil de er belagt.

 • 2

  Mikrobølgeovn afdækket på høj 4 til 5 minutter, omrør grundigt hvert andet minut. Spred på papirhåndklæder til afkøling, ca. 15 minutter. Rør mini skumfiduser og chokolade slik ind, og kast for at kombinere.

 • 3

  Opdel den tilberedte Chex Mix ™ i tre lige portioner, og fordel hver portion i et jævnt lag på en foliebelagt plade eller bageplade.

 • 4

  Varm mandelbarken i mikrobølgeovnen eller i en dobbeltkedel, indtil den er smeltet. Del mandelbarken i tre lige store portioner. Farv en servering med rød gelfarvestof. Farv den anden servering med blå gelfarvelægning. Efterlad derefter den tredje serveringsslette (hvid).

 • 5

  Drys hver portion Chex Mix ™ med en farve chokolade. Lad derefter afkøle i mindst 15 minutter, eller indtil chokoladen vender tilbage til stuetemperatur. Når den er klar, skal du smide de tre farver Chex Mix ™ sammen, indtil de er kombineret, og servere.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne 4. juli serverer en sød og salt patriotisk godbid. Hvis du vil underholde en skare, når du fejrer alt, hvad der er rødt, hvidt og blåt, skal du prøve denne rødhvide og blå Chex Mix ™! Det er alt, hvad du elsker ved den klassiske salte og søde Chex mix ™. Men for et ekstra sødt og farverigt twist har vi dryppet hele blandingen med farvet smeltet hvid chokolade. Det er ekstra patriotisk, ekstra lækkert og ekstra let at lave! Først skal du starte med rockstjerneingrediens - Chex Mix! Pisk op et parti af din yndlings Chex mix ™, enten ved hjælp af de traditionelle ingredienser eller det ekstra, du gerne vil kaste i blandingen. For en sødere version inkluderede jeg denne gang nogle mini marshmallows og M & M'er. Fordel ud i mindre serveringsskåle, hvis det ønskes. Og hvis du vil have lyst, kan du servere dette med rigtige levende stjernekaster. Eller hvis du er usikker på gnister, kan du endda servere med disse søde fyrværkeri fra Wilton. Uanset hvordan du serverer det, vil denne salte og søde godbid få alle til at fejre alt, rødt, hvidt og blåt!

Se videoen: How To Make Chex Mix - Easy Chex Mix Recipe (September 2020).