Usædvanlige opskrifter

Dobbelt Rainbow pandekager

Dobbelt Rainbow pandekager

Hvordan kunne du ikke have en god dag, når du starter med disse smukke dobbelt regnbue pandekager med regnbue frugt spyd.MERE +MINDRE-

2

kopper Bisquick ™ Original bagemix

Rød, orange, gul, grøn, blå og lilla madfarve

Rød frugt: hindbær eller jordbær

Gul frugt: ananas eller bananer

Grøn frugt: kiwier eller grønne druer

Lilla frugt: lilla druer eller brombær

Skjul billeder

 • 1

  Vælg en frugt til hver regnbuens farve (rød, orange, gul, grøn, blå, lilla). Skær frugt i terninger på en tomme. Sæt en frugt fra hver farve på spydet i regnbuefølge. Gentag dette, indtil du har 12 frugtspidser.

 • 2

  I en lille skål kombineres Bisquick-blandingen, mælken og æggene, indtil de blandes. Separat blandingen jævnt i 6 små skåle (ca. 1/2 kop hver). Farv hver skål en af ​​regnbuens farver (rød, orange, gul, grøn, blå, lilla). Kog pandekager ved at hælde 1/4 kop dej på en varm smurt stegepande eller grill. Dette vil gøre to pandekager i hver farve.

 • 3

  Stak kogte pandekager i regnbuens rækkefølge, og indsæt 6 frugtspyd i pandekagerne, hvilket skaber en regnbueform.

 • 5

  Lav 2 stakke komplette regnbuer med 2 frugtregnbuer.

 • 6

  Inspireret af Rainbow Pancake Sugar Cookies Winne The Pooh

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Dobbelte regnbuer er alle raseri i disse dage, så jeg tænkte: ”Hvorfor ikke lade morgenverdenen komme ind på det sjove med en egen dobbelt regnbue-glæde?” Kan du forestille dig at vågne op til disse Double Rainbow Pancakes? Hvordan kunne du ikke få en god dag, når morgenmaden bogstaveligt talt er solskin og regnbuer? Utseendet på mit barns ansigter, da de så disse Double Rainbow Pancakes var uvurderlige. Jeg ved hvad du tænker ... disse skal tage for evigt. Slet ikke. Lav bare et parti pandekager ved hjælp af Bisquick-bagemix og del det jævnt i seks små skåle. Farv hver skål med dej i en regnbuefarve, og start derefter med at tilberede dine pandekager. Selv oprydning af morgenmadsretterne er lidt mere munter, når regnbuer er involveret. Selvfølgelig kunne vi ikke bare have regnbue-pandekager ... vi måtte have Double Rainbow Pandekager! Da jeg var i købmanden, blev jeg inspireret af alle de frugtende farver i frugten og tænkte, at vi kunne bruge de smukke farver til at lave "dobbelt" i vores Double Rainbow Pancakes. Frugtspidser var den eneste vej at gå, for for nogle grund, uanset hvilken slags mad det er, hvis det er på en pind, så spiser mine børn det. Jeg bliver nødt til at huske, at næste gang jeg prøver at servere dem rosenkål.
 • Læg en stak af disse pandekager på dit næste morgenbordsbord.

Se videoen: Drove Through the End of a Double Rainbow (September 2020).