De bedste opskrifter

Tropiske morgenmadsparfaiter

Tropiske morgenmadsparfaiter

Disse er gode til sommer morgenmad eller endda en sundere dessert mulighed lavet med yoghurt, frisk frugt og granola.MERE +MINDRE-

2

kopper vanille eller kokosnød yoghurt

2

kopper hjemmelavet eller storkøbt granola

Skjul billeder

 • 1

  I en lille skål kombineres de tre frugter. Rør indtil jævnt fordelt. Sæt til side.

 • 2

  Til samling: Anbring 1/4 kop granola i hver af 4 klare briller (saftstørrelse eller dessertretter).

 • 3

  Derefter top granola af hver kop med 1/4 kop yoghurt.

 • 4

  Dernæst tilsættes to skefulde (suppestegestørrelse) frugt oven på yoghurten. Drys med ristet kokosnød.

 • 5

  Gentag trin 2-4, indtil kopperne er fulde, og alle ingredienserne er opbrugt, og slut med frugt og kokos til en smuk præsentation.

 • 6

  Hvis det ønskes, kan du også tilføje hakkede makadamier ovenpå.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Parfaits er en fantastisk måde at blande din morgenrutine sammen. Eller hvis du er som mig - en, der ikke rigtig elsker en skål korn med mælk - de er en hæfteklammer! Men de er heller ikke kun til morgenmad. Parfaits laver lækre og sunde desserter til efter middagen. En af vores foretrukne typer parfaits at lave er Tropical Fruit Parfaits. De er især gode, hvis du kan finde kokos yoghurt, men vanilje er bare fint som erstatning. Jeg elsker de saftige smag af tropisk frugt kombineret med sprød granola og cremet yoghurt. Det er så forfriskende! Prøv et yoghurt i græsk stil, som typisk har dobbelt så stort protein som almindelig yoghurt, for et ekstra proteinforøgelse. Det gør denne opskrift til en perfekt snack efter træning. Hvis du har børn, kan du overveje at forberede alle ingredienserne og sætte dem i skåle, så alle kan samle deres egne. Mine synes, det er meget sjovt. Du kan bruge en hvilken som helst skål, men jeg elsker at bruge klare juiceglas, så du kan se alle de farverige lag indeni. Tip: at skåle kokosnød, drys kokosnød på et stykke folie. Placer folien oven på stativet i din brødristerovn og skål i 2-3 minutter (på min vælger jeg den letteste indstilling for toast). Hold øje med det, for kokosnød kan let brænde.

Se videoen: TAG perfumada y con café + RESEÑA descubrimiento reciente Nominada por Gaby. Smarties Reviews (September 2020).