Nye opskrifter

Arroz Tapado

Arroz Tapado

1

stor løg, finhakket

4

hvidløgsfed, finhakket

Salt og peber efter smag

6

udstenede sorte oliven, skåret i fjerdedele

3

hårdkogte æg, hakket

2

lb hvid ris, kogt, tilberedt efter smag

Skjul billeder

 • 1

  Varm olien i en stor stegepande, tilsæt løg, hvidløg og hakket gulerod. Kombiner denne blanding med hakket oksekød og svinekød. Sæt med salt og peber efter smag. Lad kødet koge under omrøring i 8-10 minutter.

 • 2

  Tilsæt oliven, kogt æg og hakket persille. Reserver lidt af hver til pynt.

 • 3

  For at servere skal du bruge en kop eller en lille skål som en form. Pensle lidt olie i hver enkelt form og fyld halvvejs med ris. Tilsæt 2-3 spiseskefulde kødpåfyldning og dæk med et øverste lag ris. Tryk ned på stakken, så den bevarer sin form, når du er klar til at plade, så den er let at fjerne fra formen.

 • 4

  Før du bringer det til bordet, skal du vende det på en tallerken og pynt toppen af ​​hver stak med hakket persille og kogt æg.

Ekspert tip

 • Du kan parre denne skål med pommes frites, stegte plantain eller en af ​​dine yndlingsretter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Arroz tapado er en af ​​de mest populære peruvianske retter, der er lette at tilberede. Det fik sit navn fra den måde, hvorpå risen eller arroz er dækket med et lag fyldning i stablede lag, hvilket får den til at se mere kompliceret ud end den virkelig er. Ingredienserne i en traditionel tapado varierer afhængigt af den præference, som kokken tilbereder. Det er det, der gør denne skål så speciel; der er ingen måde at forberede det på, og ingen rigtig eller forkert måde at sammensætte det på. Tjek min yndlingsversion nedenfor!

Se videoen: TALLARINES A LA HUANCAINA (September 2020).