De bedste opskrifter

Boozy Bunny Shots

Boozy Bunny Shots

Gør hule chokoladekaniner til lækre små skudbriller for at holde irsk fløde! Dette kan være den største påskeidee siden opfindelsen af ​​ægget.MERE +MINDRE-

Opdateret 2. maj 2017

4

mini hule chokoladekaniner

1

kop irsk flødelikør

Skjul billeder

  • 1

    Læg en skarp kniv i en gryde med kogende vand til opvarmning, så den glider gennem chokoladen uden at revne den. Tør kniven med et rent køkkenhåndklæde, og skær den øverste halv tomme af ørerne fra hver chokoladebunny med den varme kniv. Kassér den øverste del af ørerne.

  • 2

    Fyld hvert hule kaninskudglas med kølet irsk fløde (eller din yndlings) likør. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Disse godbidder, der kun er for voksne, vil gøre din påskebrunch mere sjov! Bare når du tror, ​​at påsken ikke kan blive sødere, så kommer disse hurtige og nemme, uber yndige Boozy Bunny Shots, og du finder dig selv i svømning i påskeekstase! Kender du de hule chokoladekaniner, som alle stikker i påskekurve? Nå, vi forvandler dem til små skudte briller, fylder dem med irsk flødelikør og serverer dem som verdens sødeste tilføjelse til ethvert påskefestbord. Er du klar til dette? Sådan laver du disse smukke, sprutede, kaninbørn. (Tilgiv mig. Det er svært ikke at blive båret af glædelig alliteration). Dyp en skarp kniv i kogende vand og lad metallet varme op. Tør den hurtigt af, arbejd derefter en kanin ad gangen, og skub din varme kniv gennem den øverste halv tomme af hver kanins ører. Det skulle komme rent ud - ingen chokoladeknækkere, ingen chokoladeknusninger! Jeg opdagede den nemmeste måde at gøre dette på for flere kaniner var at hælde varmt vand i et højt glas eller en Mason-krukke. Dyp derefter, tør, skiv og gentag. Nemt, og nu, med de små bunny shot-briller, der er forberedt, har du brug for irsk flødelikør. Ethvert mærke du vil. Eller Kahlua ™, hvis du hellere vil. Du er ansvarlig! Hæld kølet sprut lige ind i hulen på dine små bunny shot-briller. Det er det! Du er klar til at skyde! Eller del. Eller ... godt ... du ved hvad jeg mener.
  • Her er det, hvor tingene kommer lidt over toppen. Fordi du absolut kan lade kanineskuddene være, som de er, men hvis du, ligesom mig, elsker lidt ekstra pop, farve og vittig leg på temaet, kan du smide to små papirstrå indeni for at sippes kaninør. Jeg er siger ikke jeg godkender. Jeg siger bare ... hellig sød.I slutningen af ​​dagen, men du beslutter dig for at servere dine Boozy Bunny Shots vil være ren perfektion. Ren, sprød, bunny perfektion. (Ignorer den omvendte alliteration i denne sætning. Jeg kan ikke hjælpe mig med at overcutesificere alt relateret til disse!) Glad, Boozy Bunny Easter, du!

Se videoen: Importance of vaccinating rabbits (September 2020).