Traditionelle opskrifter

Karamelfremfyldte cupcakes med kanelfrostning

Karamelfremfyldte cupcakes med kanelfrostning

Græskar krydderi cupcakes fyldt med glat, cremet dulce de leche karamel og toppet med en kanelbrun sukker flødeost frosting.MERE +MINDRE-

Cupcakes

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemixkrydderi

1/3

kop dåse græskarpuré

1

dåse (13,4 oz) dulce de leche

Hakkede pekannødder til påfyldning (valgfrit)

Til frosting

1

dåse (16 oz) Betty Crocker ™ Rich & Creamy Frosting Cream Cheese

Skjul billeder

 • 1

  Opvarm ovnen til 375 ° F (350 ° F, hvis du bruger en mørk eller non-stick tin). Linje 2 muffinsformer med bagning af papir.

 • 2

  I en stor skål, slå kagemix, vand, olie, dåse græskarpuré og æg ved lav hastighed i 30 sekunder, øg derefter hastigheden til medium og slå i 2 minutter, skrab siderne af skålen lejlighedsvis.

 • 3

  Del dejen mellem bagekopperne, fyld dem ca. 2/3 af vejen fuld (ca. 3 spiseskefulde pr. Bagekop). Bag cupcakes 15 minutter, indtil et tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud. Afkøles 5 minutter i muffinsform, og overføres derefter til et køleholder for at køle helt af.

 • 4

  Hul forsigtigt midten af ​​hver fuldt afkølet cupcake ud. Fyld med en spiseskefuld eller deromkring dulce de leche.

 • 5

  Pisk alle frostingredienserne sammen, indtil de er kombineret og glat. Frost toppe af cupcakes og drys med hakkede pekannødder, hvis det ønskes.

Ekspert tip

 • Erstat tyk karamelsauce til dulce de leche, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Du kan ikke slå disse cupcakes til den perfekte efterårs dessert eller fest godbid. Når græskar krydderi og dulce de leche mødes, er det stort set et match lavet i dessert himlen. Disse karamel cremefyldte græskar krydderi cupcakes er også netop det - himmelsk og åh-så-lækker. Toppet med en kanelbrun sukker flødeost frosting, de er en dekadent efterår godbid, du ikke ønsker at vente længere end, som slutningen af ​​dette indlæg at lave. For at grave midterne af cupcakes ud, har jeg dette fancy-alligevel-helt-latterligt cupcake hollower-ydre ting jeg fik fra håndværksbutikken, men du er velkommen til at bruge en ske, en melon baller eller endda en lille is scoop. erstatte tyk karamelsovs til dulce de leche, hvis det ønskes .God elskværdig, kan du se hvad jeg ser? Strålende græskar krydret, dulce de leche-fyldt cupcake yumminess, det er hvad det er. Hvis denne opskrift ikke straks får dig i efterårets bagningstemning, så bliver jeg nødt til at spise alle cupcakes selv. Darn.

Se videoen: I Tried Following A Soap Cupcake Tutorial (September 2020).