De bedste opskrifter

Pandekager med pecan og græskar tærter

Pandekager med pecan og græskar tærter

Græskar krydret pandekager toppet med ahornsirup og ristede pekannødder. Den perfekte efterårs morgenmad!MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

2

kopper Bisquick ™ Original bagemix

2

spiseskefulde brunt sukker

2

spiseskefulde smør, smeltet

Skjul billeder

 • 1

  Hak pekannødder groft og skål stykkerne i en tør stegepande over medium-lav varme, indtil de er let brunede og duftende (nøddeagtig lugt), ca. 4-5 minutter. Hold øje med dem, da de hurtigt vil brænde.

 • 2

  I en stor skål kombineres Bisquick ™, bagepulver, kanel og brunt sukker og røres sammen. Rør derefter græskarpuré, mælk og æg ind og visp for at kombinere. Til sidst omrøres smeltet smør. Denne dej vil være fin i op til en time, hvis du vil gøre det lidt på forhånd.

 • 3

  Når du er klar til at lave mad, skal du varme en stor stegepande eller grill på medium varme. Smelt en lille smør smør på stegepanden og spred den rundt.

 • 4

  Tilsæt 1/3 kop dej til stegepanden og kog pandekagen, indtil den begynder at stramme op rundt om kanterne og boble i midten, ca. 3 minutter.

 • 5

  Vend forsigtigt pandekage og kog i 2-3 minutter på den anden side.

 • 6

  Gentag, indtil alle pandekager er kogte. Server pandekager varme med ristede pekannødder og ægte ahornsirup.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Disse krydrede græskarpandekager sport ahornsirup og pekannødder til en efterårsmorgenmad, der er uden for normen. Okay, der er faktisk mange opskrifter, der fungerer godt med græskar, men disse pandekager står højt på min liste. Jeg tror jeg kan lide dem, fordi jeg ikke elsker supersød morgenmad og græskar gør pandekagerne næsten salte. Selvfølgelig druknede jeg dem i ahornsirup, men de begynder i det mindste salte! Sørg for at hente en ekstra dåse græskarpuré i denne måned, så du er klar til at lave disse pandekager og græskarpandekager. Du kan enten servere disse lige fra grillen eller koge dem alle og servere dem alle i en stor stak. Men du gør det, sørg for at servere dem med masser af pekannødder og rigelig sirup.

Se videoen: Southern Pecan Pie!! - Homemade Pecan Pie Recipe (September 2020).