Nye opskrifter

Spicy Kikærter Veggie Burgere

Spicy Kikærter Veggie Burgere

Krydret og fyldende kikærtsmørbrød serveret med en citron aioli sauce og en sprød gulerodsslaw.MERE +MINDRE-

Opdateret 19. november 2014

KIKERETÆTTER

1

(15 ounce) kan kikærter, drænet

1/4

kop frisk persille, hakket

1/2

teskefuld sort peber

1/4

teskefuld cayennepeber

1/4

teskefuld spidskommen

2

kopper blandet salatgrøntsager

Krydret citron AIOLI

1/4

teskefuld cayennepeber

KRØNTET gulrødsslav

1

kop radiser, skåret tyndt

1

spiseskefuld risvineddike

1/2

teskefuld sort peber

Skjul billeder

 • 1

  For at fremstille aioli skal du citronskille og røre sammen med andre ingredienser i en lille skål. Opbevares i køleskab, indtil det er nødvendigt.

 • 2

  Til slaw, rør olie og eddike sammen i en lille skål. Tilsæt derefter salt og peber, og rør alle skivede eller strimlede ingredienser i. Rør godt for at kombinere og opbevar derefter i køleskabet, indtil det er nødvendigt.

 • 3

  For at starte kikærter veggie burgere, tilsæt vand og kikærmel til en lille gryde og opvarm over medium-lav varme. Rør konstant for at sikre, at melet blandes jævnt og ikke klæber til panden.

 • 4

  Når pastaen er kogt i et par minutter, omrøres krydderier, hele kikærter og urter. Dræb varmen.

 • 5

  Når den er kølig, form kikærddejen i 6 ensartede patties og dryp hver patty med lidt olivenolie.

 • 6

  Når du er klar til at tilberede bøffer, skal du få en gryde varm over medium høj varme. Tilsæt en dråbe olie til stegepanden og tilsæt patties. Kog i ca. 5 minutter pr. Side, indtil de er let sprøde på ydersiden.

 • 7

  Alternativt kan du tilberede disse på grillen, hvis du er forsigtig. Sæt dem bare på en meget varm grill, og vend dem forsigtigt en gang efter 4-5 minutters madlavning.

 • 8

  For at lave en sandwich skal du skåle din bolle eller kaiserrulle og smøre på nogle aioli.

 • 9

  Tilsæt en håndfuld grønne grøntsager til bollen, og tilsæt derefter en kikærtebøtte. Top patty med noget af gulerodsslaven, og din sandwich er færdig!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg har været på en jagt (okay, hele mit liv) efter den perfekte veggieburger.

  Jeg har endnu ikke fundet en købt veggieburger, som jeg synes er virkelig enestående. En hel del af dem er okay, men jeg kan godt lide, at mine veggie-burgere har masser af smag og struktur.

  Så normalt betyder det, at jeg er nødt til at lave dem selv!

  Det er svært at rangere veggieburger, ærligt talt, fordi mange af dem er virkelig forskellige. Når det er sagt, ville jeg rangere denne krydrede kikærtsandwich i mine top fem hjemmelavede veggieburgere.

  Hvad jeg elsker ved denne burger er, at den bruger hele kikærter, der har en fantastisk struktur. Burgeren bruger også kikærmel som base, hvilket giver hele burger en rigtig dyb smag.

  Hvis du aldrig har brugt kikærmel før, kan du normalt finde det i nærheden af ​​melene i din købmand. Det er bogstaveligt talt bare malede tørrede kikærter.

  Du vil gerne kontrollere madlavningsinstruktionerne for, hvilken slags du finder, da de kan variere lidt, men det vil sandsynligvis sige at blande en kop mel med 1-1 ¼ kopper vand.

  Så tilsæt bare mel og vand til en lille gryde over medium-lav varme og rør det konstant. Efter et minut danner det en dejlig pasta. Bliv ved med at lave mad og omrør dette i et par minutter, indtil det bliver rigtig tykt.

  Hvis det bliver for tykt og begynder at holde fast i gryden, skal du tilføje lidt ekstra vand.

  Når pastaen er tyk, rør krydderierne, de hele kikærter og friske urter ind. Det er her al smagen kommer fra. Når din base er blandet, kan du tage gryden af ​​varmen og lade den køle af, så den er lettere at arbejde med.

  Når blandingen er kølig, skal du bare bruge dine hænder til at danne seks ensartede patties. Når du har dannet dem, skal du fortsætte og dryppe dem alle med lidt olivenolie.

  Udover de lækre patties er der to dele til denne sandwich, der virkelig tager det til næste niveau. Den første er en simpel aioli, der blander krydret cayenne og citronskal i.

  Citronskal er virkelig nøglen. Citrusen får alle smagene til at sprænge. Du er velkommen til at gå tungt med disse ting, når du laver din sandwich!

  Den tredje del af denne sandwich er en sprød gulerodsslaw. Du kan endda købe forstukket gulerødder, hvilket gør dette endnu lettere.

  Når du er klar til at lave kagerne, skal du varme en stor stegepande over medium høj varme og tilsætte lidt olie i gryden. Når det er varmt, skal du fortsætte med at tilføje dine bøffer. Kog dem i ca. 4-5 minutter pr. Side, indtil de er let brunede på hver side.

  Du kan tilberede disse på grillen, men bare sørg for, at grillen er meget varm og kun vende dem en gang, da de er lidt skrøbelige.

  Når du er klar til at lave en sandwich, skal du skåle din bolle og smøre begge sider med citron-aioli. Derefter bunke på nogle blandede greener og en kikærtebøffer. Top det hele med noget af den sprøde slaw, og din sandwich er færdig.

  Jeg elsker en god oksekødshamburger lige så meget som den næste fyr, men denne burger er virkelig smagfuld og masser af fyld for mig.

  Giv dette et skud, hvis du leder efter noget sundere end en hamburger, men stadig i hamburgerform!

  Flere Veggie Burger Opskrifter

  Hjemmelavet Veggie Burgers Opskrift
  Veggie Burger Pitas Opskrift
  Tex-Mex Veggie Burgers Opskrift

  Nick synes, det er vigtigt at huske, at bare fordi noget er sundt, betyder det ikke, at det ikke også kan være lækkert! Tjek hans blog, Macheesmo, og følg ham på hans Tablespoon-profil.

Se videoen: Vegansk Ugekasse fra Simple Feast (September 2020).