Seneste opskrifter

Grøn te-smoothie

Grøn te-smoothie

En let og forfriskende smoothie lavet med grøn te. Perfekt til en varm augustdag.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

2

kopper grøn te, stærkt brygget og frossen

1/3

kop Mountain High ™ original almindelig yoghurt

Skjul billeder

 • 1

  Stejle 2 kopper kogende vand med to grønne teposer. Lad sidde i 10-15 minutter for at sikre dig, at te er meget stærk. Hæld te i isterningsbakker for at fryse. Lad fryse fast.

 • 2

  Tilsæt isterninger af grøn te til blenderen med andre ingredienser.

 • 3

  Bland indtil glat og server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • I sommermånederne er min valgte morgenmad en stor solid smoothie. Jeg laver normalt min med bananer, frossen frugt, yoghurt, tofu, appelsinjuice og undertiden hørfrø. Det er virkelig fyldt og en god måde at starte dagen på, men der er en anden måde at gøre smoothies på - en lettere måde. Med grøn te! Det tager kun et par minutter at blande sig, forudsat at du forbereder isterningerne på forhånd. Denne smoothie er en sund eftermiddagsmat, der er helt forfriskende og lækker. Nøglen til denne smoothie er i subtile smag. Grøn te er langt fra stærk i smagsafdelingen, så du vil sørge for ikke at overvælde den med noget for stærkt. At lægge noget som appelsinjuice i dette skjuler den subtile smag af grøn te. Også for at gøre smagen så stærk som muligt skal du sørge for at brygge noget rigtig stærk grøn te. Jeg tilføjede to teposer til to kopper kogende varmt vand og lod dem stejle, indtil vandet køler ned til stuetemperatur. Det skulle gøre teen så potent som den kan blive. I stedet for at tilføje is til smoothien senere (hvilket ville fortynde den) skal du tilføje teen til et par isterningsbakker og fryse den. Det giver isen til smoothien og holder den grønne te-smag rigtig stærk.
 • Udover te er der kun et par ingredienser, som jeg anbefaler at bruge. Det hjælper altid at have en cremet komponent til en smoothie, og til denne version gik jeg med almindelig Mountain High Yoghurt (for mindre sukker) og mandelmælk. Du kunne bruge normal mælk, hvis du ville, men den subtile mandelsmag og grøn te fungerer faktisk godt sammen. For at give smoothien lidt sødme tilføjede jeg en god dryp af honning og noget honningdugmelon, hvilket gav den en dejlig frisk smag Da dette er mere en snack end et måltid, er en lille servering af denne smoothie mere end nok til en dejlig forfriskende snack. Bogstaveligt talt er det som en kop te. Undtagen frossen! Jeg sad udenfor i næsten 100 graders varme, mens jeg drak dette, og det afkøledes fuldstændigt. Den grønne te er subtil, men helt sikkert der, og alle de andre smagsstoffer holder bare det hele pænt og let. Dette er en hurtig drink, der helt sikkert helbreder din sommervarme!
 • Tjek nogle flere af vores yndlingssommersmoothies for at slå varmen.

Se videoen: 12 Healthy Smoothies (September 2020).