Nye opskrifter

To gange bagt Blue Cheese Butternut Squash

To gange bagt Blue Cheese Butternut Squash

Butternut squash fyldt med squashmos, blå ost og pekannødder toppet med en buttery og sprød topping. Perfekt til at ændre Thanksgiving-bordet!MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

2

hel butternut squash (ca. 6 pund)

1 1/2

teskefulde kosher salt

1/2

tsk malet peber

7

spiseskefulde smør, delt

1/2

kop blå ost, smuldret

5

spiseskefulde persille, finhakket, opdelt

1

kop Progresso ™ panko brødkrummer

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 450 ° F. Vask squashens yderside. Skær i halvdelen, og udskær frøene. Sæt med salt og peber. Placer i en stegepande og fyld 1/4 af vejen med vand. Dæk med folie og steg i 30 til 45 minutter. Kødet vil være ømt. Tag det ud og lad det køle af, indtil det kan håndteres. Sænk ovnens temperatur til 425 ° F.

 • 2

  Skub halvdelen af ​​kødet af hver squash ud. Tilsæt kødet i en stor skål og mos med en kartoffelmasker. Tilsæt 4 spsk smør, pekannødder, blå ost og 3 spsk persille. Kontroller for krydderier og tilsæt mere salt og peber, hvis det er nødvendigt. Fyld squashskallen med fyld.

 • 3

  I en lille skål kombineres panko-krummer, resterende smør og persille. Drys squashen over. Bages i 20 til 30 minutter mere. Toppen skal være gyldenbrun og squashen varm hele vejen igennem.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvem siger, at kun kartofler kan bages to gange? Ikke butternut squash, det er helt sikkert! Skift din efterretningsskål med denne fantastiske tag på den to gange bagt kartoffel. Mød min to gange bagt Blue Cheese Butternut Squash. Første tweak? Brug squash til butternut. Helt skrig falder. Sød og cremet. Men vi kan gøre det bedre end det, kan vi ikke? Uh. Ja. Tilsæt blå ost og pekannødder. Smag eksploderer i munden. Blåosten skærer squashens sødme, og pekannødderne tilføjer en alvorlig knas. Den bedste del? Panko-toppen. Butoter og sprød. Hvad mere kan du bede om? Krummerne bliver gyldenbrune, og squashen bliver varm hele vejen igennem. En perfekt efterårssmag til din feriebord.
 • Tjek resten af ​​vores butternutopskrifter, der hjælper dig med at nyde denne sæsonbestemte squash i efteråret.

Se videoen: Blue Cheese u0026 Butternut Squash Ravioli (September 2020).