Usædvanlige opskrifter

Jordbær-flødeost grillet ost med saltet karamelsauce

Jordbær-flødeost grillet ost med saltet karamelsauce

Grillet ost til dessert? Heck til JA.MERE +MINDRE-

Opdateret 31. december 2014

TIL KARAMELSÅSEN

12

spiseskefulde usaltet smør, stuetemperatur og skåret i terninger

1

spiseskefuld groft havsalt

FOR SANDWICHES

4

oz Neufchatel flødeost, blødgjort

1

teskefulde friske timianblade

8

skiver baguette, skåret på en diagonal

4

store jordbær, tyndt skåret

1

spiseskefuld smør plus mere efter behov

Skjul billeder

 • 1

  For at fremstille den saltede karamelsauce: Hæld sukker jævnt i bunden af ​​en tung 2 til 3-kvarts gryde og opvarm over medium høj varme.

 • 2

  Start vispning af sukker, når det begynder at smelte. Pisk indtil alt sukker er smeltet, og stop derefter med at piske. Når sukkeret bliver til en mørk ravfarvet væske, tilsæt forsigtigt smør og visp indtil smør er helt indarbejdet. Fjern gryden fra varmen.

 • 3

  Hæld langsomt tung fløde i karamel under piskning. Tilsæt salt og rør for at kombinere. Afkøl karamel 10 minutter i gryde, hæld derefter i en glasbeholder og afkøles helt inden opbevaring (kan opbevares i køleskab i op til 1 måned).

 • 4

  I mellemtiden kombineres flødeost, pulveriseret sukker, vanilje og timianblade i en lille skål. Spred blandingen jævnt på baguette skiver; øverste halvdel af skiverne med jordbær i skiver, og top derefter med resterende baguette skiver.

 • 5

  Varm en stor grill eller stegepande over medium varme. Tilsæt smør til gryden; hvirvel til frakke. Placer sandwich på grillen og kog indtil den er gyldenbrun, ca. 4-5 minutter. Vend og kog indtil gyldenbrun.

 • 6

  Overfør sandwich til serveringsplader; dryss med saltet karamelsauce og server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Bliv ophidset, folk: Jeg har fundet en måde at spise grillet ost til DESSERT på.

  Det hedder Strawberry Grilled Cheese with Salted Caramel, og det vil rocke dine sokker!

  Misforstå mig ikke: Jeg elsker salte grillet ost. Dybest set, hvis det er ost, og det er smeltende, og det er mellem to stykker smørret og grillet brød, er jeg der. Denne opskrift passer bestemt stadig til regningen, men i stedet for salte ingredienser har vi brugt søde, som flødeost og jordbær. Og - hvis jeg ikke allerede gjorde det klart ... Saltet. Karamel. Sovs. Alle dryssede ovenpå. Jeg har lyst til, at vi skal langsomt klappe for det.

  Nå, hvor jeg nu har fået dig til at savle tilstrækkeligt overalt, lad os komme til de gode ting! Afrund dine ingredienser til den hjemmelavede saltede karamelsauce (rolig, det er den nemmeste ting at lave og den bedste ting at ... ja, smag) og til sandwichene.

  Lav karamelsauce i henhold til opskriftens anvisninger (jeg ville have fotos af de nøjagtige trin, men som enhver, der har lavet karamelsovs fra bunden ved, ville det kræve tre eller seks arme). Lad saucen køle af i et par minutter, mens du samler sammiches.

  Kombiner flødeost, pulveriseret sukker, vanilje og friske timianblade (ja, timian ... det er underligt lækkert) og fordel blandingen oven på baguetteskiver. Øverste halvdel af skiverne med friske jordbærskiver (der er mange skiver), og top derefter med de resterende baguetteskiver.

  Varm en stegeplade over medium varme og smør med smør. Kog sandwichene, indtil de er gyldenbrune og sprøde på begge sider, cirka fire til fem minutter på hver side.

  GLORIOUS DAG, det ser lækre ud. Men vi er ikke færdige endnu!

  Drys det med noget saltet karamelsauce. Nu er vi klar til at gå.

  JEG MENER.

  Du ved hvad? Lad os gøre det langsomme klapp igen.

  Stephanie (alias Girl Versus Dough) ønsker at dunkle hendes ansigt i dette. Men seriøst. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og hold øje med sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Vegan Recipe: Salted Caramel Sauce. The Edgy Veg (September 2020).