Nye opskrifter

Cantaloupe Mojito

Cantaloupe Mojito

En dejlig sommercocktail lavet med hjemmelavet cantaloupe mynte sirup!MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

Hver Mojito

Cantaloupe bolde, til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Kombiner sirupingredienser i en lille gryde. Varm over medium varme, indtil sukker er opløst, og væsken er varm. Brug en kartoffelmasker eller stor gaffel til at mash op cantaloupestykker. Når sukker er opløst, skal du fjerne det fra varmen og lade det afkøle langsomt.

  • 2

    Sil ud faststoffer fra sirup og opbevares nedkølet i en lufttæt beholder i op til 10 dage.

  • 3

    For at lave en mojito skal du kombinere rom og cantaloupesirup i en cocktailryster med is. Ryst for at slappe af. Sil over frisk is i et glas og tilsæt et stænk club soda. Pynt med friske cantaloupekugler og frisk mynte.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Kombiner tre af de mest forfriskende ingredienser nogensinde i en cocktail! Der er et par ting, der garanteret vil slå sommervarmen. Først en cocktail. Fortrinsvis en med masser af frisk mynte på is. Det er som at stikke hovedet i fryseren. Andet og muligvis min favorit er superkølet melon. Det er forfriskende, let og smager godt. At kombinere disse oplevelser i et glas giver bare mening for mig! Drikken er let at lave, når den hjemmelavede cantaloupesirup er færdig. Den nøjagtige mængde cantaloupe, du bruger til sirupen, er ikke så vigtig. Jeg vil bruge ca. 1/4 af en cantaloupe. Når siruppen er færdig, skal du bare stramme det faste stof ud, så får du en smuk, orange sirup, der er perfekt til blanding. Ryst noget af sirupen sammen med let rom og hæld den over frisk is med masser af melonkugler og frisk mynte som garnering. En lille cocktailparaply er meget valgfri, men også meget sjov!

Se videoen: Studio Jams #74 - Cantaloupe Woman (September 2020).