Nye opskrifter

Vegetarbrunet svampesav

Vegetarbrunet svampesav

Velsmagende og pragtfuld, denne rige brune sovs smager som det bedste, du nogensinde har haft. Det er kun vegetar! Hemmeligheden? Brune svampe i margarine for at skabe en utrolig smag.MERE +MINDRE-

Opdateret 6. februar 2020

5

oz. bella svampe, hakket

1

stor skalotteløg, finhakket

1

spiseskefuld timian, friskhakket

1

spiseskefuld salvie, friskhakket

1

beholder (32 oz.) Progresso ™ vegetabilsk lager

4

spiseskefulde tamari eller sojasovs

Skjul billeder

  • 1

    I en stor stegepande opvarmes hakkede svampe, skalotteløg, timian, salvie og margarine sammen over medium høj varme. Kog indtil smør og svampe begynder at blive mediumbrune.

  • 2

    Pisk sammen vegetabilsk bouillon, majsstivelse og tamari. Pisk i svampeblanding i stegepande, fortsæt med at piske indtil sovs begynder at blive tykkere. Salt og peber efter smag. Server over dine yndlingssauce-toppede godbidder!

Ekspert tip

  • Brug om ønsket mel i stedet for majsstivelse til fortykning. Drys blot 1/4 kop mel over svampene, når de brunes og udelader majsstivelse.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Lad os bare være enige, du og mig, om at vi gemmer ordet "besat" for de virkelig vigtige dele af livet. Virkelig dræberhæl, for eksempel. Den slags med stroppede stropper, der får dine kalve til at ligne supermodeller. Besat. Eller sig de weekendaftener, når du er omgivet af venner og suger ned gode, lokale øl. Besat eller hvalpekanaler. Eller kattebilleder. Eller online shopping ved midnat. Besat. Men sovs? Jeg mener. Niveau med mig her. Er sovs overhovedet noget, nogen bliver besat af? Det ved jeg ikke. Den er brun. Det er sovs. Det er ikke så besat. Undtagen det ER! Når du går og laver en gryde fuld af VEGETARISK sovs, der smager som, åh, brunet smør og salig lykke og dybest set den bedste sovs i dit liv, har vi lov til at besætte. Kom med mig på en lille køkkenrejse. Det er på tide at få vores sovsbesættelse til. Jeg tror, ​​jeg kan sammensætte verb. Nu er her en note til jer alle andre kolleger af sovs: Jeg lavede denne opskrift, forudsat at hvis du spiser vegetar, vil du sandsynligvis også prøve at gå glutenfri. MEN hvis du er en sovsurist og ikke tror på majsstivelsesmetoden, kan du tykkere din sovs helt med mel. Og nu, kære gravede, er det tid til at besætte. Lav kartoffelmos. Fremkalde nogle veggie pølse og kiks. Opret en plade med hvad du vil. Lad derefter sovs ske. Dette er en opskrift, der er fuldstændig værd at besætte. Den ultimative måde at forene verden på. Eller i det mindste at samle kødelskere og veggieelskere ved middagsbordet.

Se videoen: 11 Best-Ever Mushroom Recipes. Tastemade (September 2020).