Lime kage

Denne nøgle lime pie er fyldt med syrlig citrus smag.MERE +MINDRE-

Ingredienser til skorpen:

1

og 1/2 kopper graham cracker krummer

1/2

kop (4 ounce) usaltet smør, smeltet

2

spiseskefulde sukker

Frisk revet skorpe af 1/2 kalk

Ingredienser til påfyldning:

En kondenseret mælk på 14 ounce kan sødes

Frisk revet skorpe af 1/2 kalk

Ingredienser til påfyldning:

1/4

til 1/2 tsk kalkolie (valgfri)

Ingredienser til flødeskum:

1

og 1/2 kopper tung fløde

5

spiseskefulde sukker

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt en 9 og 1/2-tommers tærteplade med nonstick madlavningsspray. (Jeg brugte en 9-tommers springform)

 • 2

  For at fremstille skorpen skal du placere graham cracker krummer, smeltet smør, sukker og zest i en skål. Rør for at kombinere. Hæld blandingen i den tilberedte tærteplade, og tryk med fingrene for at skabe et jævnt lag i bunden og op ad siderne. (Jeg pressede krummerne ca. 1 tomme op på siderne af springformen). Brug et fladt bundglas for at lette presning af krummer langs bunden og for at hjælpe med kanterne. Hold glasset fladt, bevæg dig mod kanterne; det vil presse krummerne langs siderne og skabe et jævnt lag rundt omkring. Blind bage skorpen i 5 til 7 minutter, eller lige indtil den begynder at blive brun. Anbring på et stativ for at køle lidt af.

 • 3

  I mellemtiden skal du forberede påfyldningen. Pisk kondenseret mælk, limejuice, æggeblommer og zest sammen. Hæld blandingen i den delvist bagt skorpe. Bages i 10 minutter. Returner derefter kagen til et rist for at begynde at køle ned.

 • 4

  Mens påfyldningen bages, skal du forberede påfyldningen. Anbring sukker, limejuice og æggeblommer i toppen af ​​en dobbeltkedel. Kog over kogende vand, indtil blandingen er tyk nok til at belægge bagsiden af ​​en ske, ca. 15 minutter. Når du trækker en ske hen over bunden af ​​gryden, skal den efterlade en lille sti. Rør kalkolie ind, hvis den bruges, fjern den fra varmen.

 • 5

  Hæld ostemasseoverfladen forsigtigt over kagen og dækker fyldet helt. Lad kagen køle ned til stuetemperatur på risten. Opbevares derefter i køleskab i mindst 4 timer eller natten over.

 • 6

  Lige før servering skal du forberede flødeskum. Pisk den tunge fløde og sukkeret sammen, indtil der dannes mellemstore toppe. Cremen skal piskes ud over soft-peak scenen, men ikke for stiv. Spred flødeskum over kagen, helt til kanterne. Lav toppe ved at berøre cremen gentagne gange med bagsiden af ​​en ske og trække cremen op og ud. Server straks.

Ekspert tip

 • (Dette er en anden ændring, jeg foretog i opskriften. Efter at jeg lavede ostemassen (trin 4) lod jeg den afkøle til stuetemperatur. Derefter forberedte jeg den piskede topping, men jeg piskede den til en stiv fase. Fold forsigtigt flødeskummet op i den afkølede ostemasse og spredes jævnt i springformen. Jeg piskede derefter yderligere 8 ounce tung fløde og ledte den på Key Lime Pie.)

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: mmmmmmmmmmmmmmmmm kage (September 2020).