De bedste opskrifter

Orange Creamsicle ™ Candy Pops

Orange Creamsicle ™ Candy Pops

Søde små slik pops lavet til at se ud og smage som orange Creamsicles ™.MERE +MINDRE-

Opdateret 14. marts 2017

Vanille fløde centre:

2

spiseskefulde smør, blødgjort

2

kopper pulveriseret sukker, plus mere om nødvendigt

2

spiseskefulde flødeskum eller mælk

3/4

teskefuld ren vanilleekstrakt

Orange slikskal:

8

oz orange farvet konfekturebelægning / slik smelter

1/4

teskefuld slikolie med appelsinsmag

Forsyninger:

8

små træ håndværkspinde

Skjul billeder

 • 1

  Kombiner smør, pulveriseret sukker, fløde og vanilleekstrakt i skålen på en fødevareprocessor eller i en blandeskål. Bland indtil det kommer sammen til en kugle. Ælt om nødvendigt ekstra pulveriseret sukker, indtil dejen er glat og ikke længere klæbrig.

 • 2

  Støv en non-stick silikonemåtte eller et glat skærebræt med pulveriseret sukker. Rul slik ud i et 7- x 4-tommers rektangel ca. 3/8-tommer tykt. Skær i halv længde og skær derefter i 14 x 2 tommer rektangler. Opbevares i køleskab i 20 minutter. Fjern og adskil rektanglerne.

 • 3

  Skær den ene ende af hvert rektangel i en buet kant og flad lidt for at skabe en Creamsicle ™ -form. Forarbejd resterne, og lav yderligere to Creamsicle ™ slik. Lad stykkerne tørre i 1 time, vend derefter om og lad dem tørre i endnu en time.

 • 4

  Skær små håndværkspinde af træ i halvdelen, og sørg for, at kanterne er glatte. Indsæt den afskårne ende af en håndværkspind i den flade kant af en vaniljecreme. Gentage.

 • 5

  Hæld orange konfekturebelægningsskiver i en mikrobølgesikker skål. Varm på højt i intervaller på 30 sekunder, omrør efter hver, indtil det er smeltet. Rør i orange olie. Dyp vanillecreme slik i den smeltede orange slikbelægning, og sæt den derefter på et pergamentforet bageplade. Pop i fryseren, indtil slik hærder, ca. 5 minutter.

 • 6

  Fjern og lad dem komme til stuetemperatur inden servering.

Ekspert tip

 • Hvis slikbelægning er for tyk, skal du tilføje en lille mængde vigtige krystaller eller en afkortning for at fortynde den.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
160
Kalorier fra fedt
60
% Daglig værdi
Total fed
6g
10%
Mættet fedt
5g
26%
Transfedt
0g
Kolesterol
5 mg
2%
Natrium
30 mg
1%
Kalium
0 mg
0%
Samlet kulhydrat
25 g
8%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
15 g
Protein
0g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Hvis du er fan af orange Creamsicles ™ og elsker søde godbidder, er disse søde små candy pops perfekte til dig! Hver lille pop har et cremet center af vanille slik og er belagt med orange-belagt slikbelægning. De ser ud og smager som en Creamsicle ™, men de er i mellemstørrelse og behøver ikke at opbevares i fryseren. Denne opskrift på disse sjove slik blev inspireret af Elizabeth LaBaus Orange Creamsicle ™ Patties-opskrift. For at skabe disse popper, du skal først lave noget vaniljecreme. Det er superenkelt at gøre. Tip: Hvis slikbelægningen er for tyk, skal du tilsætte en lille mængde vigtige krystaller eller afkorte for at fortynde den. Lad slikene komme til stuetemperatur inden servering.

Se videoen: Paleo Orange Creamsicle Pops. Pretty Healthy (September 2020).