Usædvanlige opskrifter

De 5 lag af feriestress Jello Shot

De 5 lag af feriestress Jello Shot

Den bedste måde at erobre dine feriebesvær på!MERE +MINDRE-

Opdateret 20. marts 2016

1

pakke (3 oz.) Jell-O ™ kalk

1

pakke (3 oz.) Jell-O ™ jordbær

3

pakker ikke aromatiseret gelatine

4

spiseskefulde knuste guldkagestryg

4

spiseskefulde knuste sølvkage dryss

2

spiseskefulde sødet kondenseret mælk

60

1,5 ounce skudt briller

Skjul billeder

 • 1

  I 2 separate skåle tilsættes 1 kop kogende vand til hver pakke med gelatine. Rør, indtil gelatine er opløst, og rør derefter 3/4 kop vodka i hver skål.

 • 2

  I 3 separate skåle tilsættes en 1/4-kop koldt vand i hver skål, efterfulgt af en pakke med ikke-aromatiseret gelatine, så gelatinen absorberes i cirka et minut. Tilsæt 3/4 af en kop kogende vand i hver skål, omrør indtil gelatine er opløst.

 • 3

  I en skål tilsættes 4 spiseskefulde knust guldstænk, derefter 4 spiseskefulde knuste sølvstråler i en anden og 2 spsk sødet kondenseret mælk i den sidste, omrøres indtil den er opløst. Tilsæt 3/4 af en kop vodka i hver skål.

 • 4

  Line shot-briller på bageplader for at gøre dem lette at opbevare i køleskabet.

 • 5

  Brug 1,5 ounce skudt glas, tilsæt ca. en spiseskefuld gelatine blandes i hvert glas, køler i 20-30 minutter, indtil det er sat, inden du tilføjer den næste farve. Gentag dette, indtil du har gennemført alle fem lag.

 • 6

  Opbevares i køleskab yderligere 3 timer eller natten over.

Ekspert tip

 • Har nogle tandstikkere udover skuddene, når du serverer, på denne måde, hvis du har problemer med at få dem ud, kan du tage et tandstikker og køre det langs siderne af skudglaset for at løsne jello!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Uendelige linjer. Julesange ved gentagelse. Spiser din vægt i cookies. Disse geléskud vil gøre alt bedre.

  Det er helligdage. Alle vil have gaver, jeg er knust. Jeg hader indkøbscentret, parkering er en katastrofe, jeg er altid single (bare sjov, jeg er faktisk ikke single). Jeg kunne godt lide julemusik - INDTIL jeg HOLDE SANTA BABY HVER 5 MINUTTER !! For ikke at nævne, hvor mange par nye bukser jeg har brug for, efter at have gorget på feriemiddage!

  Okay, jeg er faktisk ikke så elendig med helligdagene. Men hvis det begyndte at lyde meget som dine tanker omkring denne tid af året, så har du brug for hjælp. Denne hjælp kommer i form af alkohol og gelatine - hele fem lag af den!

  Hej de 5 lag Holiday Stress Jelly Shot, et vidunderligt lag til hver af de varme og fuzzy feriefølelser, du begynder at få!

  Start med at få alle dine skudbriller opstillet på bageplader (dette gør det lettere at overføre ind og ud af køleskabet - og du kan stable dem!). Denne opskrift giver omkring 60 skud, så gør dig klar til at have det sjovt! I 5 separate skåle blandes gelatine og vodka til dine 5 forskellige lag.

  Når du har blandet alt, skal du starte med dit guldlag og tilføje ca. en spiseskefuld af blandingen i skudglaset (dette skaber 5 flotte lige lag i et skudglas på 1,5 ounce). Jeg anbefaler, at du bruger en lille tragt, når du hælder hvert lag for at holde alt pænt og rent. Efter hældning af hvert lag, lad det sætte sig i køleskabet i ca. 20-30 minutter. Når du har gennemført geléskuddene, skal du afkøle dem i yderligere tre timer eller natten over.

  Når det er tid til at servere dine skud, anbefaler jeg, at du lægger en skål tandstikkere ud. Hvis skuddene har problemer med at komme ud, kan du bare hurtigt køre et tandstikker rundt om glassets kant for at gøre det lettere at springe ud.

  Efter et par af disse skud bliver din ferie helt sikkert lykkeligere!

Se videoen: DIY Giant Jello Watermelon! Gummy Jello Watermelon Slices. MonsterKids (September 2020).