Usædvanlige opskrifter

Fødselsdagskage Kabobs

Fødselsdagskage Kabobs

Fødselsdagskage er meget bedre, når den serveres på en pind.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

1

(15,25 oz.) Æske Betty Crocker ™ Glutenfri gul kagemix, enhver foretrukken version

1

(3,4 oz.) Pakke vanilje instant budding og tærtefyldning

1

til 2 beholdere (16 oz.) Betty Crocker ™ Rich & Creamy vaniljefrostning

Betty Crocker ™ gel madfarve, enhver farve (valgfri, neonrosa bruges her)

Engangspyntaske eller lynlåsetaske

Betty Crocker ™ Decors regnbue mix slik dryss

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Placer kagemix, æg, vand, olie og buddingblanding i en skål. Bland på medium i to minutter.

 • 2

  Smør en gelépande med madlavningsspray. Hæld dej på panden og spred jævnt. Bages i 18 til 22 minutter, eller indtil toppen af ​​kagen er gyldenbrun og et tandstikker indsat i midten kommer rent ud. Lad kagen afkøle helt.

 • 3

  Skær cirkler af kage ud med cirkelskærer og læg dem på en bageplade.

 • 4

  Rør madfarverne (hvis de anvendes) i frost indtil den ønskede skygge er opnået. Arbejd med halvdelen af ​​frostingen ad gangen, skub i engangspyntetaske eller lynlåsetaske. Drej og fast toppen af ​​posen med et elastik. Klip 1/2 tomme fra posens spids. Rør cirkler med frost på hver af kagecirklerne, drys med drys, mens du går.

 • 5

  Forbered spydspidser. Spyd en mini cupcake-liner og skub til toppen af ​​pinden. Tag en 5-tommers stribe af tape, og vikl rundt om pinden 2 1/2 til 3 inches fra toppen. Hvil cupcakeforingen oven på duct tape.

 • 6

  Hold en cirkel med kager i siderne, og skub på pinden, og skub den ned til cupcake-liner. Skub yderligere 2 cirkler med kage på spydet. Anbring kabob på siden på en bageplade, og afslut resten. Opbevares i køleskab, indtil det er klar til servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Når du er i tvivl om, hvad du skal lave til en sjov festdessert, skal du gå med "på en pind". Hver gang.

  Disse fødselsdagskage kabobs er et iøjnefaldende twist til den traditionelle kage-i-en-gryde, og du behøver ikke være en ekspert dekoratør for at lave dem.

  Hvis du har forsøgt at lægge kage på en pind før (og ikke i kagepoppeform), kender du måske kampen for at holde kagen i at glide under frostens vægt. Nå, at narre pindene løser dette problem, og det tager kun få minutter at gøre!

  Du kan købe stort set alt hvad du har brug for i købmanden. Hvis du ikke har cirkelskæreren, kan du finde det i håndværksbutikken. Du skal også bruge tape og cupcake-indlæg. Disse skal også være i købmanden, men du finder et større udvalg af farver i håndværksbutikken.

  Start med at lave din kage. Så kagen er lidt tættere, og dermed bedre for pinden, vi vil ændre opskriften og gå med pundkageversionen. Forvarm ovnen til 350 grader F. Anbring derefter kagemix, æg, vand, olie og buddingblanding i en skål og bland godt i to minutter.

  Mens kagen blandes, skal du forberede en gelérullepande. (De er bagepladerne med kanter, ikke de flade cookieplader.) Sprøjt hele gryden med madlavningsspray. Når kagen er blandet, hæld dejen på gryden og fordel den jævnt. Bages i 18 til 22 minutter, eller indtil toppen af ​​kagen er gyldenbrun og et tandstikker, der sidder fast i midten af ​​kagen, kommer rent ud. Lad kagen afkøle helt.

  Skær derefter dine cirkler ud. Brug fræseren til at skære cirklerne tæt sammen for at maksimere kagen (selvom jeg nød resterne!). Placer alle cirklerne på en anden bageplade.

  Hvis du vil, skal du farve din frosting - jeg tilføjede lyserød til min, men du kan selvfølgelig vælge en hvilken som helst farve. Skub omkring halvdelen af ​​den tonede frosting i en engangspynt eller en taske med lynlås. Drej toppen lukket og fastgør med et elastik.

  Klip 1/2 tomme fra posens spids og rør en frostcirkel på hver kagecirkel. Bare rolig for at være perfekt, disse kan se meget rodet ud og stadig være fantastiske. Drys regnbuens dryss på frostingen, mens du går. Hvis du løber tør for frost, skal du åbne den anden beholder og farve lidt mere.

  Når frostingen sætter lidt, skal du forberede dine pinde. Selv når du bager en tyndere kage, er cirklerne og frostingen ret tunge, så du kan ikke bare holde dem på en pind, uden at hele partiet glider ned. Hvis du bare serverer kabobs på et fad, behøver du ikke bekymre dig om at glide så meget, men at forberede sticks gør det lettere at vise kabobs og holde dem til at spise.

  Så her er mit MacGyver-lignende trick: Spyd en mini cupcake-liner og skub til toppen af ​​pinden. Du kan pege spidsen på nogen måde, men jeg kan godt lide den spidse ende i bunden, så ingen tager en bid i den skarpe ende. Tag en stribe tape omkring 5 inches lang og vikl rundt om pinden 2 1/2 til 3 inches fra toppen. (Så der er ca. 2 ½ til 3 tommer nøgne pinde over båndet.) Hvil cupcake-foringen oven på båndet.

  Og nu kan du samle dine kabobs. Hold en cirkel med kager i siderne, og skub forsigtigt på pinden, og skub den forsigtigt ned i cupcakeforingen. Gentag med yderligere to kagecirkler. Anbring kaboben på siden på en bageplade, og afslut resten. Opbevares i køleskab, indtil du er klar til servering. Vis det stående i en skumblok, hvis det ønskes.

Se videoen: How to Make Easy Kabobs on the Grill (September 2020).