Usædvanlige opskrifter

Guldmedalje Jello Shots

Guldmedalje Jello Shots

Æblejuice og Goldschlager ™ kanelsnaps krydrer dette jello-skud.MERE +MINDRE-

1

pakke ikke-aromatiseret gelatine

1

kop Goldschlager ™ kanelsnaps

Skjul billeder

 • 1

  Tilsæt Goldschlager ™ i en medium skål og drys gelatinen over snapsene for at lade blomstre. Lad stå i 5 minutter.

 • 2

  Varm koppen æblejuice i en lille gryde, indtil den koger.

 • 3

  Fjern fra varmen og tilsæt kogende æblejuice i skål med gelatine og snaps. Pisk indtil gelatinen er helt opløst. Lad blandingen komme til stuetemperatur. Anbring derefter i køleskab i 10 minutter.

 • 4

  Du vil have, at det skal opstilles lidt, så guldflagene forbliver flydende bedre i skuddene og ikke bare synker til bunden, hvilket vil ske, hvis du hælder dem mens de er varme / varme.

 • 5

  Hæld i forme eller kopper afhængigt af hvad du bruger. Hvis du bruger ramekins, skal du sprøjte med bagespray eller fedt med smør for at hjælpe dem med at komme bedre ud.

 • 6

  Opbevares i køleskab dækket i 4 timer. Hvis du bruger ramekins, skal du køre en skarp kniv langs kanten for at hjælpe med at løsne siderne.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg er ikke atlet.

  Det eneste jeg løber om sommeren er gennem sprinklere med naboens børn. Jeg bringer ikke en guldmedalje hjem snart. Faktisk er jeg ret sikker på, at den eneste måde, jeg får en guldmedalje på, er, hvis jeg laver en. Så det gjorde jeg.

  Ikke bare en hvilken som helst medalje er opmærksom, guldmedalje-geléskud for at være præcis. De vil ikke gøre dig til en bedre atlet ... faktisk vil de sandsynligvis gøre dig til en værre atlet, men de vil helt sikkert krydre tingene, når du ser spændingen fra London!

  For dem, der ikke er fortrolige med Goldschlager, er det en kanelsnaps, der for det meste er kendt ikke så meget for spiritussen, men for det, der flyder rundt i den spiritus ... ægte flager af guld! Se? Du kan virkelig bringe guldet hjem. Kombineret med æblejuice til en dejlig parring af æblekanel, tilføjer disse sjov til enhver af dine olympiske festligheder.

  Hvis du har runde forme, perfekt. Hvis du er som mig, skal du muligvis improvisere. Jeg brugte mini ramekin retter, som jeg var nødt til at lave denne batch.

  En metode, der ikke fungerede for mig, var at forsøge at lave dem i en rektangulær fad og derefter skære dem ud i runde former ved hjælp af cookie cutters. Det var mildt sagt en episk fiasko. Hvis du ikke kan finde noget rundt, kan du altid gå standardruten og bruge plastkopper med låg. De vil ikke se så søde ud, men efter nogle få tror jeg ikke nogen vil have noget imod det.

  Hvis du leder efter flere fantastiske måder at fejre dette års sommerlege på, skal du tjekke Go for the Gold: 8 Jolly Good Noms for at få dine gæster i ånden!

  Peabody elsker ishockey (hun spiller!) Og alt bagning! Tjek hendes gode ting på hendes blogsite Culinary Concoctions af Peabody og hendes Tablespoon-profil. Hold øje med, hvad hun kan gøre med festmad!

  [polldaddy afstemning = 6427574]

Se videoen: How to Make Jello Shots with Vodka (September 2020).