Traditionelle opskrifter

Pizza fyldte mini brødskåle

Pizza fyldte mini brødskåle

Lav med

Progresso bouillon

1

dåse (11 oz) Pillsbury ™ kølet fransk brød

1/2

lb formalet italiensk pølse

1

(8 oz) svampe

2

kopper Progresso ™ kylling bouillon

1

krukke (25 oz) Muir Glen ™ økologisk pastasauce

1/4

teskefuld italiensk krydderi

1/2

kop mozzarella ost

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt et cookieark med madlavningsspray. Fjern dejen fra dåsen. Skær hvert brød i 4 lige store stykker. Form hvert stykke til en kugle, og læg dem på sømsiden nedad (så dejen er glat ovenpå) på kikspladen. Bages i 22 til 26 minutter eller indtil gyldenbrun.

 • 2

  I mellemtiden opvarmes olivenolien i en gryde. Tilsæt løg og pølse og kog indtil løgene er bløde og pølsen er brunet i ca. 10 minutter. Tilsæt svampe og kog yderligere 5 minutter. Tilsæt kylling bouillon, tomatsauce, italiensk krydderier, pesto og parmesan ost. Lad det simre i 10 minutter, eller indtil brødskålene er klar.

 • 3

  Forvarm slagtekyllingen op til høj.

 • 4

  Når brødskålene er afkølet, skal du skære toppen af ​​hvert brød med en skarp, savtakket kniv. Tryk brødet inde i brødskålen ned, så du får plads til suppen.

 • 5

  Sked ca. 1 til 1 1/2 kopper varm suppe i hver skål og server. Drys mozzarella på toppen af ​​hver skål og tilsæt derefter en pepperoniskive. Anbring under slagtekyllingen i 1 minut, eller indtil osten er smeltet.

 • 6

  Placer toppen af ​​hver brødskål ved siden af ​​den fyldte brødskål på en tallerken. Server og spis med det samme!

Ekspert tip

 • Gør denne opskrift vegetarisk, hvis det ønskes, ved at udelade pølsen, tilføje flere grøntsager og erstatte kylling bouillon med vegetabilsk bouillon.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Ligesom pizza ... men bedre. Osteagtige pizzaingredienser ligger i en frisk brødskål. I dag bringer jeg dig suppe til hyggelige op til i løbet af disse kolde vinterdage. Det er perfekt til denne tid på året - mit gæt er, at mange af jer slapper af med familie og venner og nyder ferien. Har du nogensinde haft suppe i en brødskål? Det er min meget foretrukne måde at forbruge suppe på, for ikke kun får du cremet, varm suppe, du får en temmelig stor hunk frisk brød sammen med den for at opsuge alt. YUM. Det bedste ved denne suppe er, at den er som pizza, kun slurpbar! Det er osteagtigt, fyldt med pølse og toppet med mozzarella og pepperonis. Så hyggelig, så lækker og perfekt til vinterdage med dem, du elsker! Gør denne opskrift vegetarisk, hvis det ønskes, ved at udelade pølsen, tilføje flere grøntsager og erstatte kyllingekraft fra vegetabilsk bouillon. Nyd hver osteagtig bid!

Se videoen: 10 Fun DIY Mermaid School Supplies. School Pranks! (September 2020).