Nye opskrifter

Lemon-Lime Pie Jello Shots

Lemon-Lime Pie Jello Shots

Søde og syrlige jello-skud lavet med citrusvodka og frisk citron og limejuice, serveret i mini crumb pie skorpe!MERE +MINDRE-

Opdateret 21. marts 2016

2

pakker (1/4 oz.) ikke-aromatiseret gelatine

3/4

kop citrusvodka, delt

8

dråber gul madfarve

8

dråber grøn madfarve

6

mini graham cracker pie skorpe

Ekstra garnering efter ønske (citrusfrugt slik osv.)

Skjul billeder

 • 1

  Drys en pakke ikke-aromatiseret gelatine i en lille gryde over 1/2 vand og lad den sidde i 5 minutter. Tilsæt derefter 1/2 sukker og opvarm over medium-lav varme, indtil sukker og gelatine er helt opløst. Sæt til side for at køle lidt af.

 • 2

  Tilsæt halvdelen af ​​vodkaen til gelatineblandingen og halvdelen saften fra citronen og lime. Tilsæt 8 gule madfarvedråber. Rør grundigt.

 • 3

  For at gøre det let at rydde op skal du placere mini pie skorpe i en bageplade. Tilsæt to spiseskefulde gule skudblandinger til hver tærskorpe.

 • 4

  Overfør til køleskab, og lad den køle, indtil den er stiv, men stadig klæbrig ved berøring (ca. en time).

 • 5

  Gentag skudblandingen med den sidste halvdel af ingredienserne. Farve med grøn madfarve.

 • 6

  Hæld det grønne lag over det gule lag. Opbevares i køleskab i yderligere 3 timer (eller natten over) for at fastgøre skuddene.

 • 7

  Når du er klar til at servere, skær tærter i kvartaler, fjern dem fra dåser, prik hvert skud med en klat flødeskum og eventuelle yderligere pynt efter ønske. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Disse mini-tærter er søde og klassiske og pakker en sprød punch, der er perfekt til festen.

  Det klassiske geléskud er intet andet end billig sprut i en papirkop med noget aromatiseret gelatineblanding. Det er let at lave og lettere at spise, hvilket gør dem lidt farlige!

  Som en fyr, der ikke længere er på college, prøver jeg at undgå at lave sådanne ting til fester. Men nogle gange er det sjovt at servere mere eksklusive geléskud som denne Lemon-Lime Pie-version!

  For at starte, drys gelatine uden aroma over vand og lad det sidde i et par minutter for at blødgøre. Hvis du bare rører det ind med det samme, klumper det sig sammen og bliver sværere at arbejde med.

  En nøgle til denne opskrift er at halvere de samlede ingredienser for at fremstille to portioner af skudblandingen, så du kan få både et gult og grønt lag.

  For at få en god lagopdeling skal du bruge en fuld 1/4-ounce pakke gelatine til hvert lag.

  Udover citrusvodkaen gør brug af frisk citrusjuice skuddene super-smagfulde.

  Jeg lavede min gule batch først. Af en eller anden grund ser gul madfarve undertiden lidt orange ud, men stol på mig. Det er gult.

  For at gøre oprydning og transport lettere skal du placere dine mini tærter i en stor bageplade. Tilsæt derefter ca. to spiseskefulde af den gule blanding til tærterne.

  Overfør disse til køleskabet. Sørg for at lade det gule lag køle ned til et blødt sæt (fast, men stadig klæbrig til berøring på toppen), før du tilføjer det grønne lag. Hvis du lader det indstille for længe, ​​binder lagene ikke - ikke længe nok, og lagene blandes.

  Derefter kan du lave din grønne blanding og hælde den over toppen af ​​det gule lag.

  Lad mini-tærterne fastne i køleskabet i mindst to timer, men fire timer (eller natten over) er bedst. Skær derefter tærterne i en fjerdedel og pynt med lidt frisk flødeskum og måske endda et surt citrus slik.

  Skål!

  Nick mener, at denne opskrift er et skud værd (eller fire)! Tjek hans blog, Macheesmo, og følg ham på hans Tablespoon-profil.

Se videoen: Lemon Meringue Pie Jello Shots (September 2020).