Seneste opskrifter

Rå courgette "Pasta"

Rå courgette

1

medium courgette, skrællet og tyndt skåret i bånd med en grøntsagsskræller

2

spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie

1/2

kop kirsebærtomater, halveret

1/4

kop let ristede mandler

1

fed hvidløg, tyndt skåret

1

kniv groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

 • 1

  I en skål kombineres olie, tomater, basilikum, mandler, hvidløg og en knivspids salt og peber. Kast sammen og lad sidde i 20 minutter.

 • 2

  Tilsæt de skrællede courgettebånd i skålen og kast det til pels.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Lad pastabånd til din mund!

  Immunna vær ærlig over for dig. Kulhydrater er min ting. Min koncert. Mit brændstof. Min hjerterytme. Min elsker. Min (kun en anden jeg sværger) taske. Jeg vil aldrig forlade dem. Båndet, vi har skabt gennem årene sammen, er urokkeligt. Unfaltering. Uændret.

  Når det er sagt, er jeg stort set ude af stand til at skifte ud af mine jeans lige nu, soooooo, vi snyder kulhydraterne et øjeblik. Eller 45. Eller en time. Eller hvad som helst.

  Ikke kun vil smagen af ​​denne courgette "pasta" tage din mund på glæden ved sin eksistens, du behøver ikke engang at bære en skarlagenrød Z på brystet!

  Lez gør det! Få det? Lez? Z som i zucch - okay.

  Tag en mellemstor courgette. Nu fodrede jeg bare mig selv til frokost, så ser du den enorme zucc i mit billede? Jeg brugte kun omkring halvdelen af ​​det. Grib også nogle cherrytomater, basilikum, olivenolie, hvidløg, mandler (skål dem! Mmmm) og salt & peppa.

  Dump ca. 2 spsk olie i en skål sammen med de halverede kirsebærtomater, basilikum, skiver hvidløg, mandler, salt og peber. Kast det sammen med en ske eller dine fingre. Lad det nu sidde i 20 minutter. Jeg ved, jeg ved det. Men du har nogle courgetterbånd at lave!

  Så du dybest set tager en veggie peeler og går til byen. Lav så mange bånd som du vil. Min svarede sandsynligvis til 2 til 3 kopper-ish? Bliv skør, hvis du vil. Det er dit liv.

  Efter 20 minutter skal du kaste courgette i skålen og få det hele overtrukket med den infunderede olie. Lugt den basilikum. Jeg mener, jeg ved det. Jeg skal nævne lige nu, hvis du kun laver et par bånd courgette, skal du ikke lægge en fuld 2 spsk olie i skålen. Du vil ikke have din courgette gennemblødt i olie. Så start måske med en smule olie og tilføj mere, baseret på hvor mange bånd du tilføjer. Jeg vandrer.

  Og så ... Mama Mia, søster Sia.

  Jeg har også brug for at sige, når du først har tilsat salt til courgette, begynder det straks at trække fugt ud, så lad ikke dette sidde for længe uden at spise det. Buuuut Jeg har en fornemmelse af, at det ikke vil være et problem, dit dyr, du.

  Jeg vil alvorligt bare slikke det lige nu.

  Åh kære der, mine jeans passer igen! Slags.

  * Bev længes nu efter sprog. Gå figur. For flere musings, besøg hendes blog på Bev Cooks og hendes Tablespoon-profil.

Se videoen: Sformato Di Zucchine e Patate Tutto a crudo #8 (September 2020).