De bedste opskrifter

Halvmåne Roll Cornucopia

Halvmåne Roll Cornucopia

Del din overflod af resterende Thanksgiving-kalkun ved at fylde nogle smukke Crescent Roll Cornucopia med hjemmelavet kalkunssalat.MERE +MINDRE-

Opdateret 11. oktober 2014

Lav med

Pillsbury halvmåner

6

sukkerkegler indpakket (eller 6 metalcreme af hornhorn)

1

rull Pillsbury ™ kølet halvmåne dejark

Æggevask: 1 lille æg blandet med et stænk vand

3/4

pund kogt kalkun, skåret i små stykker

1

spiseskefuld hakket rødløg

1/4

kop tørrede tranebær

Skjul billeder

 • 1

  Indpak 6 sukkerkegler med non-stick tinfolie. Alternativt kan du også bruge metalcremehornformer, hvis du har dem.

 • 2

  Rul et rør Pillsbury ™ Crescent Recipe Creations ™ kølet sømløst dejark på et skærebræt. Brug et pizzahjul eller en kniv til at skære arket i et dejligt rektangel. Skær det i 8 lige strimler i længderetningen.

 • 3

  Sæt en strimmel halvmåne rulledej rundt om hver sukkerkegle og lad en lille smule hænge af ved den spidse spids. Skær de resterende to strimler dej i længderetningen. Drej to af disse strimler sammen. Skær den snoede strimmel i tre stykker. Gentage.

 • 4

  Børst ægvask over den brede kant af dej på hver kegle. Sæt en snoet strimmel rundt om den brede ende af hver dejindpakket kegle. Tryk for at forsegle kanterne sammen.

 • 5

  Sæt indpakket kegler på et non-stick tinfolie foret bageplade. Børst ægvask over dejen. Hvis du gerne vil have, at din overflødighedshorn har en buet spids, skal du rulle noget tinfolie op og sætte det under spidserne. Opbevares i køleskab i 20 minutter. I mellemtiden opvarmes ovnen til 400 ° F.

 • 6

  Bages i 9-11 minutter, indtil de er smukt gyldenbrune.

 • 7

  Lad afkøle i 2-3 minutter, fjern derefter keglen ved at dreje den og trække den ud af den halvmåne rulle. Lad halvmåne rulle overflødighedshorn køle helt ned, ca. 10 minutter.

 • 8

  Kast kalkun, mayonnaise, selleri, rødløg og tørrede tranebær sammen. Stuff halvmåne cornucopias med kalkun salat. Sæt overflødighedshorn på frokosttallerkenen. Tilsæt mere kalkunesalat, der spildes ud af overflødighedshornet, og server.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Overflødighedshornet er et symbol på overflod og næring - hvilken bedre tid på året at fejre det end Thanksgiving?

  Vi har normalt en overflod af kalkun tilbage dagen efter Thanksgiving. Hvis du er som mig, er du træt af almindelige kalkun sandwich.

  Sidste år på Black Friday boede jeg hjemme, mens min familie var ude at shoppe (jeg kan ikke lide skarer) og forberedte frokost til alle. Jeg kastede en kalkunesalat sammen og besluttede at have det sjovt med det. Jeg havde et par ruller Pillsbury Crescent Roll Seamless Dough Sheets i køleskabet og brugte dem til at lave mini overflødighedshorn!

  De kom meget hurtigt sammen, men så ud til at tage meget tid at lave. Alle elskede dem! De så så smukke ud på bordet fyldt med kalkunesalat. Disse halvmåne Roll Cornucopia gør sådan en dejlig frokost til en smuk efterårsdag ... Jeg var bare nødt til at dele, hvordan man laver dem!

  Indpak 6 sukkerkegler med non-stick tinfolie. Alternativt kan du også bruge metalcremehornformer, hvis du har dem.

  Rul et rør Pillsbury Crescent Roll Seamless Dough Sheet på et skærebræt. Skær det i 8 lige strimler i længderetningen.

  Sæt en strimmel halvmåne rulledej rundt om hver sukkerkegle, og lad en lille smule hænge af ved den spidse spids. Skær de resterende to strimler dej i længderetningen. Børst ægvask over den brede kant af dej på hver kegle.

  Sæt en snoet strimmel rundt om den brede ende af hver dejenindpakket kegle. Tryk for at forsegle kanterne sammen.

  Sæt indpakket kegler på et non-stick, tinfolie-foret bageplade. Hvis du vil have, at din overflødighedshorn har en buet spids, skal du rulle noget tinfolie op og sætte det under spidserne. I mellemtiden opvarmes ovnen til 400 grader F.

  Bages i 9-11 minutter, indtil de er smukt gyldenbrune.

  Lad afkøle i 2-3 minutter, og fjern derefter keglen ved at dreje den og trække den ud af den halvmåne.

  Lad halvmåne rulle overflødighedshorn køle helt af.

  Kast kalkun, mayonnaise, selleri, rødløg og tørrede tranebær sammen. Stuff halvmåne overflødighedshorn med kalkun salat.

  Sæt overflødighedshorn på frokosttallerkenen. Tilsæt mere kalkunesalat, der spildes ud af overflødighedshornet, og server!

Se videoen: DIY Bread Cornucopia at Home (September 2020).