Traditionelle opskrifter

Stegte torskfiskfrittere

Stegte torskfiskfrittere

1/2

lb saltede torskfilet, afsaltet

1 1/2

kop almindeligt hvedemel *

2

til 3 fed hvidløg, skrællet

1/2

kop koriander, finhakket

2

culantro blade (recao), finhakket **

Vegetabilsk olie (til stegning)

Salt og peber efter ønske

Skjul billeder

 • 1

  Skær saltet torskfilet i stykker. Sørg for, at knogler er fjernet. Sug torsk i vand i en halv time (eller natten over for de bedste resultater), skift vandet to eller tre gange for at fjerne overskydende salt. Tøm, tør tørre grundigt på papirhåndklæde. Makuler det.

 • 2

  I skål kombineres hvedemel med vand og blandes godt for at fjerne alle klumper.

 • 3

  Knus hvidløg i en mørtel med lidt salt og peber, og tilsæt det til melet. Tilsæt strimlet torsk og bland godt.

 • 4

  Varm olie torskfisken vil blive steget på højt niveau (hvis du bruger en elektrisk frituregryde ved 375 ° F, hvis du bruger en gryde, skal du indsætte et termometer og lade det hæve samme temperatur, hvis det ønskes), men ikke på den højeste varme.

 • 5

  Drop forsigtigt spiseskefulde i den varme olie. Steg parvis; på denne måde er det lettere at vende friturerne, lad fritters blive gyldenbrune på begge sider.

Ekspert tip

 • * For ekstra sprødhed, tilsæt 1/2 tsk bagepulver (valgfrit).
 • ** Culantro, kendt som recao i Puerto Rico, er en urt, der ofte bruges i Puerto Ricas og Dominikanske madlavning. Det adskiller sig fra koriander i udseende og har en stærkere smag.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg tilføjede denne opskrift til mit repertoire som voksen. Det er en af ​​mine favoritter, fordi det altid minder mig om den tid, min mand og jeg besluttede at flytte hovedstadsområdet på vores ø nær hovedstaden. Dette gjorde det muligt for mig at lære endnu mere om Puerto Ricas madlavning og specifikt det håndværksmæssige køkken fra et område kaldet Piñones, hvor jeg lærte at lave denne opskrift. Jeg husker, at jeg en dag sad i en kiosco og så en kok forberede bacalaítos. Selvom det var ret varmt ude, var det tydeligt, at hun nød at lave mad fra den lykke, der strålede indefra hende. Dette fik mig til at bede hende om hendes opskrift. Hun var heldigvis forpligtet. Tak til hende nu har jeg denne vidunderlige Piñones Bacalaíto opskrift, en skål elsket af både lokale og turister.

Se videoen: BACCALÀ FRITTO IN PASTELLA facile e veloce Le ricette di zia Franca (September 2020).