Traditionelle opskrifter

Resterende Halloween Candy Pie med kringle skorpe

Resterende Halloween Candy Pie med kringle skorpe

En sjov og unik måde at bruge alt det resterende Halloween-slik på: Pie!MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

1 1/2

kopper knuste kringler (fra ca. 5 kopper hele kringler)

8

spiseskefulde (1 pind) smør, smeltet

2

til 3 kopper chokoladebaserede slikbars (ca. 15 til 20 små slikbars)

1/2

til 3/4 kop slik majs

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Opdel ca. 5 kopper kringler i to store poser med lynlås. Knus kringler med en hammer eller kagerulle og hæld i en skål. Du skal bruge 1 1/2 kopper knuste kringler i alt.

 • 2

  Smelt en smørpind og hæld oven på de knuste kringler. Bland godt og tryk blandingen i en 9-tommers tærteplade. Bages i 5 minutter. Lad afkøle helt, ca. 30 minutter.

 • 3

  Placer ca. 15 til 20 små chokoladebarer af enhver art (ca. 2 kopper) i tærskallen. Bages i 10 til 15 minutter, indtil chokoladen begynder at smelte.

 • 4

  Fjern fra ovnen og drys 1/2 til 3/4 kop slik majs ovenpå. Vend tilbage til ovnen, og fortsæt bagningen i 10 minutter mere, eller indtil candy corn er smeltet pænt. Lad kagen stå i 15 til 30 minutter inden du spiser.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
430
Kalorier fra fedt
220
% Daglig værdi
Total fed
25 g
38%
Mættet fedt
15 g
77%
Transfedt
1 g
Kolesterol
35 mg
12%
Natrium
240 mg
10%
Kalium
220 mg
6%
Samlet kulhydrat
47 g
16%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
36g
Protein
5g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Kære, alt for nidkære trick eller behandlere og overforberedte slik-udleverere, jeg har løsningen på dit overskydende Halloween-slikproblem: Kombiner alle disse rester i en strålende tærte. Denne opskrift er ikke for dem med en svag sød tand. Jeg forventer en total forpligtelse til slikkagen, fra smør kringle skorpe gennem smeltet chokolade til slik majs topping.

  År efter at jeg så denne slikkage af Cakespy på Serious Eats, tænker jeg stadig på det. I min version tilføjede jeg noget salt som supplement til det søde. Specifikt kringler. Fordi kringler og chokolade er det bedste par, der går efter regnbuer og enhjørninger.

  Start med din kringle skorpe. Forvarm ovnen til 350ºF. Hæld en flok kringler i et par poser med lynlås. Knus og knus med en hammer eller kagerulle, indtil de er finmalet. Det er OK at have nogle kringlestykker derinde. Overfør kringlerne til en stor skål.

  Hæld det smeltede smør i kringlerne og rør rigtig godt. Tryk derefter blandingen i en 9-tommers tærteplade. Bag tærskorpen i 5 minutter og lad den afkøle helt, cirka en halv time. Du kan holde skorpen i køleskabet for hurtigere afkøling.

  Pak ca. 15 til 20 af de små chokoladestænger ud, eller ca. 2 kopper i alt. Jeg brugte for det meste chokoladebarer, men du kan tilføje enhver slags, du kan lide, også dem med cookie-wafere, jordnøddesmør, karamel eller hvad som helst indeni. Fyld tærten, så hele bunden er dækket. Slikbarerne skal også overlappe nogle.

  Stik kagen i ovnen i ca. 10 til 15 minutter, indtil chokoladen ser helt smeltende ud. Tag tærten ud af ovnen og drys slik majs ovenpå. Hvis du virkelig elsker slik majs, skal du gå til 3/4 kop. Hvis du er mere meh om slik majs, drys 1/2 kop. Sæt kagen tilbage i ovnen i yderligere 10 minutter, eller indtil slikkornet er smeltet pænt. Fjern fra ovnen, og lad kagen sætte sig omkring 15 til 30 minutter.

  Så grav ind! Kringle skorpe kan blive smuldret, så du måske ønsker at spise denne tærte med en ske for ikke at gå glip af en bid. Siger det bare.

Se videoen: Make a Starbucks Frappuccino. Cotton Candy Frappuccino, Java Chip Frappuccino u0026 Caramel Frappuccino (September 2020).