Usædvanlige opskrifter

Sådan laver du vinterpaella

Sådan laver du vinterpaella

Denne paella sprænges med smag, komfort og vintergrøntsager, og den kan laves på få minutter!MERE +MINDRE-

Opdateret 6. september 2017

1 1/2

kopper Muir Glen ™ Organiske ternede tomater Fire Brændt, drænet

3/4

kop ristede røde peberfrugter

1/2

kop frisk koriander, løst pakket

1

teskefuld røget paprika

4

kopper kogt bomba eller brun ris

Generøse knivspids safran tråde

1

kop skiver svampe (cremini eller bella)

1 1/2

kop butternut squash terninger

4

links kyllingepølse, skåret

4

forbinder krydret italiensk pølse, skiver

2/3

kop spansk olivenblanding, udstenet

2

spiseskefulde frisk hakket persille

Skjul billeder

 • 1

  I en blender pureres tomater, ristede peberfrugter, hvidløg, løg, 1/4 kop olivenolie, koriander, paprika og salt. Hæld i en stor stegepande, tilsæt ris og safrantråde. Varm over medium høj varme, indtil risen har gennemblødt hele saucen. Fjern fra varmen, dæk med låg og sæt til side.

 • 2

  I en anden stor stegepande opvarmes den resterende 1/4 kop olivenolie over høj varme. Kast i paprika, svampe, butternut squash, pølser og oliven. Kog indtil pølsens kanter bliver gyldenbrune og grøntsagerne bliver ømme (ca. 6-8 minutter).

 • 3

  Overfør grøntsager til ris stegepande, kast indtil det er godt kombineret. Vend stegepanden tilbage til varme, vend til medium, tilsæt ærter til stegepanden og kog den varm (ca. 3-4 minutter). Fold ærter i risblandingen. Pynt med persille. Server og nyd!

Ekspert tip

 • For at få maksimal autentisk smag og tekstur, køb en pose bomba ris online. Med en rundere, hjerteligere struktur suger denne lækre spanske ris smagen af ​​sofritosauce op og giver et helt utroligt måltid.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
490
Kalorier fra fedt
270
% Daglig værdi
Total fed
30 g
46%
Mættet fedt
7 g
35%
Transfedt
0g
Kolesterol
45 mg
14%
Natrium
1650 mg
69%
Kalium
400 mg
11%
Samlet kulhydrat
36g
12%
Kostfibre
5g
23%
Sukker
5g
Protein
18g
A-vitamin
90%
90%
C-vitamin
40%
40%
Calcium
8%
8%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 3 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Min kæreste arbejder i Baskerlandet i Spanien, og jeg vidste, at han var noget specielt, da han den første dag, vi mødtes, indrømmede at have brugt det meste af dagen på at stryge servietter efter at have afholdt en paellafest natten før. ”En paellafest?” Spurgte jeg. Imponeret lyttede jeg inderligt, da han delte alle de foranstaltninger, han tog for at skabe en autentisk stegepande fuld af hjemmelavet paella. Fra levering i Bomba-ris til ulmende sofrito (den aromatiske sauce) i timevis på komfuret, til timing af det hele lige for at tjene en perfekt stegepande med spansk paella. Jeg nikkede, smilede og lavede i hemmelighed planer om at blive hans ven for evigt. Fordi enhver mand, der laver sin egen paella, er en mand, der er værd at holde. Fremad til sidste uge, da jeg var på udkig efter en gryde med hjemmelavet ris og grøntsager. Noget varmt og trøstende, lavet med alle de bedste vinteringredienser. Han foreslog, at det lød som om jeg bad om en paella, så vi besluttede at gå ind sammen og piske op noget magi. Min eneste anmodning? Vi var nødt til at gøre det genvejsstil. Jeg kunne ikke ønske mig de timer, det ville tage at genskabe en perfekt gryde med tingene. Så vi var nødt til at finde en måde at hacke det på. Resultaterne, kære læser, var fremragende. Vi greb skeer og dykkede lige ind. Vintertræ blev helbredt, komfort mad trøstet. Denne gryde med hjemmelavet vinterpaella var nøjagtigt hvad jeg ledte efter. Det ser ud til at Mr. Right havde ret.

Se videoen: SÅDAN LAVER PATTESUTTER ALLE SINE SANGE! (September 2020).