De bedste opskrifter

Hjemmelavet Snickerdoodle Marshmallows

Hjemmelavet Snickerdoodle Marshmallows

Hjemmelavede skumfiduser er overraskende enkle at lave! Perfekt i varm kakao, spist alene som slik eller plukket i en kop varm kakao. Delish!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. maj 2017

3

pakker ikke-aromatiseret gelatine

1

spiseskefuld vanilleekstrakt

1 1/2

spiseskefuld kanel

Skjul billeder

 • 1

  Fyld en medium skål med 1/2 kop koldt vand. Drys gelatine fra alle tre pakker over vandet og læg dem til side.

 • 2

  Placer 2 kopper sukker og majssirup i en stor stegepande med 1/2 kop vand. Pisk sammen, indtil det koger, og lad det derefter koge i 2 minutter, eller indtil blandingen når ca. 240 ° F (blødkugletrin) på et sliktermometer.

 • 3

  Anbring blødgjort gelatine i en skål til stativblander udstyret med vispefestet. Begynd langsomt at dryppe varm sirup i skålen, med mixeren vendt til lav. Tilsæt vanille.

 • 4

  Når al sirup er i skålen, skal du slå piskeren til høj og piske, indtil mixeren er meget let, luftig, hvid og fortykket. Brug en let fugtet plastspatel til at scoop halvdelen af ​​blandingen i en lille skål. Sæt kort til side, mens du tilsætter 1 spiseskefuld kanel til den resterende skumfidusblanding i stativblanderskålen. Pisk til godt blandet, ca. 30 sekunder på høj.

 • 5

  Tilsæt den reserverede skumfidusblanding tilbage i skålen, og fold de to blandinger sammen med en spatel, indtil blandingen begynder at hvirvle.

 • 6

  Sprøjt en 9x13 bageplade med nonstick-bagespray. I en lille skål rør det resterende sukker, kanel og pulveriseret sukker sammen. Drys en spiseskefuld af denne blanding over bunden af ​​den tilberedte bageplade.

 • 7

  Overfør den hvirvlede marshmallow-blanding til bagepladen.

 • 8

  Fugt hænderne let for at udjævne toppen af ​​skumfiduser. Drys med en anden spiseskefuld eller to af blandingen af ​​pulveriseret sukker.

 • 9

  Lad skumfiduser køle af og sæt op i ca. en time. Brug en skarp kniv, der er dyppet i koldt vand, til at skære marshmallows i bittesmå firkanter.

 • 10

  Rul i resterende pulveriseret sukkerblanding for at forhindre skumfiduser i at blive for klæbrige på kanterne.

 • 11

  Lad dem tørre lidt, før de opbevares i en lufttæt beholder. (Eller bare spis dem som et stykke slik).

Ekspert tip

 • Spis som slik, server i varm kakao eller brug i en hvilken som helst anden ret, hvor du bruger skumfiduser. Opbevares i en lufttæt beholder.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis du kan lide snickerdoodle-cookies og ooey-gooey marshmallows, har vi en god combo til dig! Forestil dig en kop kakao med disse hjemmelavede Snickerdoodle Marshmallows, der flyder alle smelteagtige ovenpå ... Jeg ved hvad der lige er sket. Du læste "hjemmelavede skumfiduser", og dine øjne gled over. Ja, jeg ved. Det skete med mig, da jeg stødte på disse hjemmelavede Snickerdoodle skumfiduser. Jeg var alt sammen: ”Behøver du ikke være en femstjernet slikkok for at lave disse?” Svar: Nej. Fordi 6 ingredienser og 20 minutter senere klikkede jeg i hælen om mit køkken og skreg som Shirley Temple, begyndte på en anden batch og fremkaldte julegaver til hvert menneske, jeg kendte. Jeg ved, at processen måske lyder haute og overvældende , men det er faktisk sååå let. Og jeg er gået og gjort det endnu nemmere, fordi jeg tog fotos undervejs og vil lede dig gennem hele skumfidusfremstillingsprocessen med nemme, instruktioner i mellemstørrelse. Fortæl ikke nogen, vi skal holde dette hemmeligt! Tænk bare på, hvor mange likes vi kunne få på Instagram, hvis vi skulle fortælle folk, at vi laver hjemmelavede skumfiduser. Jeg mener, naboer banker ned dørene, folk. Du er ved at blive berømt. Er du klar? Træk dit kamera ud. Vi er ved at sprænge vores Instagram-meddelelser op. Er det ikke fabelagtigt at være fantastisk ligesom vi er? Glædelig skumfidus spiser!

Se videoen: Easy Marshmallow Recipe feat. Happy Mallow. Cupcake Jemma (September 2020).