Nye opskrifter

Bacon-Cheddar Grise i et tæppe

Bacon-Cheddar Grise i et tæppe

Giv disse traditionelle piggies et skub ved at infundere dem med crowd-behagelig cheddar og bacon.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury halvmåner

1

rør Pillsbury ™ 90 kalorieindhold

16

tsk cheddarost, opdelt

4

skiver bacon, kogt og smuldret

16

cocktail franks (helst alt oksekød)

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 375 ° F. Linj et bageplade med pergamentpapir. Sæt til side.

 • 2

  Fjern halvmåne rullerne fra røret og adskille dem. Skær hver trekant i to stykker, så de ligner to lige store trekanter.

 • 3

  Drys 1 tsk cheddar på hvert halvmåne. Top med 1/16 af bacon og 1 cocktail frank hver (alle disse skal være i den fede ende af trekanten).

 • 4

  Nu er det tid til at rulle. Stræk Crescentens sider rundt om franken, og rul dem, og forsegl kanterne undervejs.

 • 5

  Bages i 12-15 minutter, indtil den er gyldenbrun.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Grise i et tæppe er en klassisk, meget elsket forretter, perfekt til enhver fest. Men hvorfor ikke give disse velsmagende små brødindpakket grise et lækkert moderne spin? Med Bacon-Cheddar Grise i et tæppe kan du!

  Men lad os se det i øjnene et øjeblik ... de fleste grise i et tæppe forretter er de samme - allerede udenfor indpakker en mini hotdog. De er elsket, fordi de er så forudsigelige. Men nogle gange er forudsigelig ikke en god ting.

  Indtast bacon-cheddar grise i et tæppe. Disse er ikke diges mors grise.

  Du starter med halvmåne ruller, som mange grise i et tæppe opskrifter gør. Men i stedet for blot at pakke mini-hundene, drys du også lidt skarp cheddarost og lidt salt bacon indeni.

  Derefter pakkes hundene ind. Dette er vigtigt. Den bedste måde at pakke dem på er at pakke den ene ende ind mod hundens centrum. Derefter ruller du den op og forsegler eventuelle revner, mens du går. Dybest set er disse piggies helt skjult i deres halvmåne tæppe.

  Bag dem lidt, og du har denne fantastiske varme forretter, der får dine gæster til at rase over dine fantastiske grise i et tæppe.

  Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

Se videoen: Simons 500 grise skal slagtes! Ultra (September 2020).