Nye opskrifter

DIY Mini Bomb Pops

DIY Mini Bomb Pops

Med Zoku ™ Mini Pops Maker er disse hurtige og nemme - den perfekte wow til din 4. juli-fest!MERE +MINDRE-

1

blå frysepop (i plastikhylster)

1

rød frysepop (i plastikhylster)

2

spiseskefulde kondenseret mælk

Skjul billeder

 • 1

  RØDT LAG: Åbn den røde pop-ærme af fryser af plast, og hæld den røde væske i en lille klar skål. Føj 1-1 / 2 teskefulde til hver Zoku ™ mini popform. Anbring skimmelbakken i fryseren, og frys det røde lag i 90 minutter, eller indtil det er frossent fast.

 • 2

  HVIDT LAG: Når det røde lag er frosset, skal du kombinere vandet og den sødede kondenserede mælk i en lille klar skål for at skabe det hvide lag. Læg 1-1 / 2 teskefulde hvid væske over det frosne røde lag i formene. Frys i 90 minutter eller indtil frossent fast stof.

 • 3

  Når det hvide lag er frosset fast, skal du fjerne bakken fra fryseren. Brug spidsen af ​​en meget skarp kniv, og vend forsigtigt knivspidsen ind i midten af ​​hver form for kun at bore et lille hul gennem det hvide lag. (Bemærk: Gå ikke igennem det røde lag, ellers kan du punktere den bløde form og ødelægge den!) Hullet er til at tillade, at pophåndtaget placeres fladt i formene, efter at det blå lag er tilføjet.

 • 4

  BLÅ LAG: Åbn den blå plastik fryser pop-ærme og hæld den blå væske i en lille præparatskål. Tilsæt 1-1 / 2 til 2 teskefulde blå væske over det frosne hvide lag, fyld op til fyldelinjen på hver form. Anbring straks et håndtag over toppen og tryk forsigtigt for at sikre det. Frys pops 2 timer eller natten over.

Ekspert tip

 • Tryk hver form fra bunden med den ene hånd, mens du trækker forsigtigt i håndtaget med den anden hånd. Formene vil let vende og frigive pops.
 • Placer mini pops oprejst i en isfyldt skål eller fad. Kan også bruge glasvassten til at stå mini pops oprejst i en dekorativ beholder. Opbevares frossen, indtil den er klar til servering.
 • Denne opskrift bruger Zoku ™ Mini Pop Forme. For produktoplysninger, se Zoku ™ Mini Pop Forme

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
25
Kalorier fra fedt
0
% Daglig værdi
Total fed
0g
0%
Mættet fedt
0g
0%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
5 mg
0%
Kalium
20 mg
1%
Samlet kulhydrat
5g
2%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
4g
Protein
0g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Disse Zoku ™ mini-pops tager et signal fra Onkel Sam og dukker op klædt i deres røde, hvide og blåstribede bedste! Disse store pops lavet i Zoku ™ Mini Pop Forme er som Bomb Pops møder candy-pacifier ringe. Dine 4. juli-gæster skal gøre kurvhjul lige ind i søen, når de ser dem! De kunne heller ikke være nemmere. Med Zoku Mini Pop Moulds og nogle købte slurpy ting er prep et stykke kage. Frys dem bare op, et lag ad gangen, og skub dem ud, når dine patrioter har brug for at slappe af. Ikke så meget. Dette er alt: 1 rød og 1 blå frysepop (ufrossen), lidt vand og en smule sødet kondenseret mælk. Det er en smule at frigøre disse søde sager fra Zoku Mini Pop Mold! Skub op fra bunden med den ene hånd, mens du forsigtigt trækker i håndtaget med den anden hånd. Seriøst - fwooop - de kommer ud, sååå let. Adorbs! Dette var min test, men jeg kunne ikke modstå at slikke det. Minder mig så meget om sommeren som barn! Linj dem op og send dem ud. Disse er en perfekt gane rengøringsmiddel efter en grillmiddag og før det store fyrværkeri.

Se videoen: How to Make Airsoft Landmine from Cardboard. Airsoft Landminemine (September 2020).