Traditionelle opskrifter

Colombianske Arroz Atollado

Colombianske Arroz Atollado

1

medium rød paprika, hakket

1

medium gul paprika, hakket

1/2

lb svinekød, hakket

2

store kyllingebryst, udbenede, hakket

1

kop nudler, opdelt i 1 tommer stykker

3

kopper hvidkornet hvid ris

Skjul billeder

 • 1

  I en stor gryde hældes to spiseskefulde rapsolie til medium varme. Tilsæt peber, hvidløg og løg. Så snart de er gyldne, tilsæt kødet (svinekød, oksekød og kylling) og omrør. Rør godt, og lad kødet koge helt, i ca. 10 minutter, eller indtil kødet ikke længere er lyserødt.

 • 2

  Tilsæt de to resterende spiseskefulde olie i en lille gryde; omrør nudlerne, indtil de får en gyldenbrun farve, men pas på ikke at brænde dem. Fjern fra varmen, og reserver.

 • 3

  n i en stor gryde, ved svag varme, kombiner grøntsager og kød, nudler og til sidst de 3 kopper ris og rør godt. Tilsæt de 6 kopper vand, salt efter smag og farven og kylling Bouillon. Kog ris, indtil vandet er fordampet i ca. 20 til 30 minutter. Sænk varmen og dæk potten. Kog i yderligere 20 minutter.

Ekspert tip

 • Hvis du kan lide greener, kan du tilføje ærter, disse kan tilføje en lækker smag og mere farve.
 • Du kan ledsage risen med stegt plantain eller pommes frites og tomatsauce.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Jeg er sikker på, at mange er enige i, at denne skål er en del af den colombianske gastronomiske tradition. Jeg elsker det på grund af dets enkle forberedelse og det faktum, at det giver mange portioner. En lækker kombination af kød, grøntsager og ris kogt til perfektion. I min familie var det sædvanligt at lade tía Adriana lave mad, hun blev udnævnt af hele familien, da hun var den førende ekspert i at lave opskriften til Arroz Atollado. Der er to vigtige hemmeligheder i tilberedningen af ​​denne ret, den første den ene er, at risen vokser perfekt blandt det kød, der ledsager den; den kan ikke være for tør eller for våd og især ikke fyldig. Den anden hemmelighed er at give den rigtige mængde madlavningstid til hver ingrediens. I dag vil jeg introducere til dig en anden familieopskrift lavet med en masse kærlighed, tradition og selvfølgelig masser af colombiansk smag.

Se videoen: EL MEJOR ARROZ ATOLLADO. RECETA COLOMBIANA (September 2020).