De bedste opskrifter

Hvidløg-urte parmesan-croutoner

Hvidløg-urte parmesan-croutoner

Yummy hjemmelavede croutoner til at drysse oven på en varm suppe eller sprød salat.MERE +MINDRE-

Opdateret 17. november 2014

1

teskefuld tørret, hakket basilikum

1

teskefuld tørret, hakket oregano

4

kopper kuberet daggammelt brød

Revet parmesanost efter smag

Skjul billeder

 • 2

  I en medium stegepande over medium varme, opvarm olivenolie, hvidløg, basilikum, oregano, salt og peber, indtil den er varm, ca. 2 minutter.

 • 3

  Fjern stegepanden fra varmen, og tilsæt kuberet brød, kast til pels.

 • 4

  Anbring krydderurter på et læppet bageplade dækket med et Silpat eller pergamentpapir og drys på revet parmesanost.

 • 5

  Bages i ovnen i ca. 20-30 minutter, eller indtil croutoner er dybt gyldenbrune og knasende. Serveres varm på en lækker suppe eller salat.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Krutoner. De topper vores salater og vores supper. De kan være små eller store, crunchy eller bløde, garlicky, cheesy eller herby. Det bedste involverer en kombination, som disse Hvidløg-urt-parmesan-croutoner.

  Men en ting, de ikke burde være, er kedeligt!

  Jeg har haft en god del af kedelige krutoner. Dem, jeg taler om, er generelt over-saltede, hvilket resulterer i tab af enhver anden smag. Intet generer mig mere end kedelige krutoner - ikke bløde croutoner, ikke engang for crunchy croutoner (dem der skærer taget af munden).

  Derudover er de ofte dækket af en lang række underlige ting, du aldrig ville have liggende i dit køkken. Hvorfor vil du spise alt det, når du ved, at du kan lave din egen version med en brøkdel af ingredienserne (og også genkendelige)?

  Det var en ganske åbenbaring, da jeg lavede min første batch nogensinde med hjemmelavede krutoner. Det var oplysende at indse, at ikke alle croutoner er ens. Faktisk er hjemmelavede ikke kun smagere, men de er en af ​​de nemmeste ting, du kan lave i dit køkken.

  Jeg spiser måske aldrig købte croutoner igen, og sandheden bliver sagt, jeg kan endda smugle nogle af disse dejlige hvidløgs-urte-parmesan-croutoner ind i en restaurant næste gang jeg planlægger at hugge på en salat eller nippe til suppe. De er så gode!

  Det, der er godt ved denne opskrift - udover smagene - er, at du kan skræddersy croutoner til den crunchiness, du ønsker. Du kan gøre dem store eller små afhængigt af dine præferencer. Og hvis du ikke kan lide hvidløg, parmesan eller urter, kan du udelade nogen af ​​dem, og resultatet vil stadig være lækkert.

  Stephanie (aka Girl versus Dough) sluttede sig til Tablespoon for at dele sine eventyr i køkkenet. Tjek Stephanys Tablespoon-medlemsprofil, og hold øje med sine egne personlige opskrifter på Tablespoon!

Se videoen: Hjemmelavede Croutoner (September 2020).