Seneste opskrifter

Muddy Buddies ™ Ice Cream

Muddy Buddies ™ Ice Cream

Dine yndlingsmudrede venner (eller hvalpekow) dessert ... forvandlet til din yndlingsis!MERE +MINDRE-

9

kopper Corn Chex ™ korn, Rice Chex ™ korn, Wheat Chex ™ korn eller chokolade Chex ™ korn (eller kombination)

1

kop semisød chokoladechips

1/4

kop smør eller margarine

1 1/2

kopper pulveriseret sukker

1

gallon yndlingsis, blødgjort

Skjul billeder

  • 1

    Mål korn i en stor skål; sæt til side.

  • 2

    I en skål med 1 liter mikrobølgeovn, mikrobølgechokoladechips, jordnøddesmør og smør afdækket på høj 1 minut; røre. Mikrobølgeovn ca. 30 sekunder længere, eller indtil blandingen kan omrøres glat. Rør om vanilje. Hæld blandingen over korn, omrør indtil den er jævnt belagt. Hæld i 2-liters genlukkelig plastikpose til madopbevaring.

  • 3

    Tilsæt pulveriseret sukker. Sæletaske; omrystes, indtil det er godt overtrukket. Spredes på vokspapir for at afkøle. Opbevares i lufttæt beholder i fryseren.

  • 4

    For at gøre dette til Muddy Buddies ™ Ice Cream, rør forsigtigt den blødgjorte is sammen og ca. 4-6 kopper frosne muddy buddies ™ sammen i en stor skål, indtil de er kombineret.

  • 5

    Frys igen i yderligere 15-30 minutter (eller mere), og server derefter toppet med yderligere mudrede venner ™.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Din yndlings Muddy Buddies (eller Puppy Chow) snack er nu din yndlingsis! Hvem elsker Muddy Buddies? (Eller hvis du er fra min skovhals ... hvem elsker "Puppy Chow"?!?) Uanset hvad du kalder det, har jeg været besat af tingene for nylig. Måske er det fordi min familie altid plejede at lave et parti hver sommer ved søen. Eller måske er det fordi jeg aldrig kan modstå en god dessert med chokolade-jordnøddesmør. Eller måske er det bare fordi jeg bare elsker det !!! Uanset hvad jeg foretrækker at spise Muddy Buddies frosne. Så da jeg tilfældigvis kiggede på posen med lækkerhed, der sad ved siden af ​​chokoladefrossen yoghurt i fryseren, gik pæren pludselig ud. Muddy kompiser ICE CREAM! Ret sikker på at jeg var nødt til at lave denne med det samme. Jeg var lidt bekymret for, at kornet kunne blive lidt blødt i isen. Men hvis du blander det allerede frossent, er du klar! Disse små fyre lavede de mest vanvittigt lækre bid af godhed blandet i den frosne yoghurt. Jeg brugte chokolade, men du kan bruge hvilken som helst smag eller type is eller frossen yoghurt, du gerne vil. Jeg anbefaler bare, at du prøver denne. Pronto! MEN hvis du er langt ude af tiden og stadig vil have denne isbit, skal du bare løbe ned til butikken og købe en pose Muddy Buddies snack mix! JA! De har faktisk lavet dem allerede! Så hvor let fik NU denne opskrift NU? INGEN UNDSKYLDNINGER. Gå. Gør. Det.

Se videoen: Pesto Pizza. Eitan Bernath (September 2020).