Usædvanlige opskrifter

Hvidløg Dragon rejer

Hvidløg Dragon rejer

Krydret og smagfuld seared rejer serveret over risnudler med friske sauterede grøntsager.MERE +MINDRE-

Opdateret 24. november 2014

20

store rejer, skrællet og renset

1

spiseskefuld chili hvidløgssauce

4

fed hvidløg, skåret tyndt

4

hoveder baby bok choy, hakket

1

tomme frisk ingefær, hakket

10

ounce risnudler, kogt

1

spiseskefuld sesamolie til nudler

3

spiseskefuld olie

Skjul billeder

 • 1

  Skræl og rengør rejerne, og kast dem derefter med en spiseskefuld olie og en spiseskefuld chili hvidløgssauce. Lad marinere i mindst 15 minutter.

 • 2

  Forbered alle dine grøntsager: Chop bok choy, rødløg og strimlet gulerødder. Hak ingefæren og skær hvidløg i tynde skiver.

 • 3

  Kog risnudler efter pakken. Når det er kogt, drænes det, skylles med koldt vand og kastes med sesamolie for at forhindre, at det sidder fast.

 • 4

  Tilsæt rejer til en stor stegepande og sør på medium høj varme i 3 minutter pr. Side, indtil rejer lige er kogte igennem. Fjern den fra gryden og tør den af.

 • 5

  Tilsæt 2 spsk olie til en stor stegepande eller wok over lav varme. Tilsæt kun hvidløgsskiver og kog i 5 minutter, indtil hvidløg begynder at blive brun og sprød. Fjern fra gryden.

 • 6

  Tilsæt løg, ingefær og gulerødder til gryden og kog indtil grøntsager begynder at blødgøre over medium varme, ca. 5 minutter.

 • 7

  Tilsæt bok choy til gryden sammen med sojasovs og limejuice og kog indtil bok choy vilter lidt.

 • 8

  Tilsæt rejer i gryden for blot at genopvarme.

 • 9

  Genopvarm nudler enten i en gryde over medium varme eller i en mikrobølgeovn i 30 sekunders bursts.

 • 10

  Server veggieblanding over nudler toppet med fem rejer pr. Portion.

 • 11

  Pynt med hvidløgspåner og ekstra sojasovs og chili hvidløgssauce. Server straks!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Det er National Hvidløgsdag - også kendt som Only Kiss People, der spiser det samme som din dag!

  Hvidløg er en af ​​mine yndlingssmag, så til min Dragon Garlic Rejer-opskrift pakker jeg hvidløgssmag ved at marinere rejerne og fylde den med nogle sprøde hvidløgschips.

  Jeg anbefaler at få store rejer til denne skål. Jeg kan godt lide at bruge området 15 rejer pr. Pund, og du har brug for cirka fem rejer pr. Portion. Så hvis du fodrer fire personer, skal du planlægge 20 rejer.

  Hvis din reje ikke allerede er renset, skal du bare skrælle skaller af og derefter køre en parringskniv ned på bagsiden af ​​hver reje for at fjerne venen. Sørg for ikke at skære hele rejen.

  Når din rejer er renset, skal du smide dem med en spiseskefuld olie og en spiseskefuld chili hvidløgssauce. Lad dette sidde i 15-20 minutter for at marinere, mens du forbereder de andre ingredienser.

  Når din rejer er marineret, skal du tilføje dem til en stor stegepande eller wok over medium høj varme og svirre dem i cirka tre minutter pr. Side. Det skal være nok varme til bare at koge dem igennem.

  Fjern rejerne fra panden og tør den af. Nu kan du tilberede dine andre ting!

  Måske bemærkede du, at jeg ikke lagde nogen egentlig hvidløg i marinaden til rejerne. Det skyldes, at det bare ville brænde på den høje brændende varme. Tag i stedet ca. fire fed hvidløg og skiv dem meget tynde.

  Jeg hakket også lidt frisk ingefær op.

  Udover disse smag har du brug for en hakket rødløg, nogle strimlede gulerødder og noget bok choy. Jeg kan godt lide babyversionen og anbefaler bare at skylle den godt og derefter hugge den op.

  Tilsæt din stegepande eller wok tilbage over LAV varme og tilsæt to spiseskefulde olie. Tilsæt dine hvidløgsskiver og kog dem i cirka fem minutter, indtil de begynder at blive brune og sprøde lidt. Ikke kun gør disse hvidløgchips den perfekte pynt, men de smager også olien på en fantastisk måde.

  Fjern hvidløg fra panden, efterlad kun olien og tilsæt løg, gulerødder og ingefær. Kog denne blanding over medium varme i cirka fem minutter, indtil grøntsagerne blødgør.

  Tilsæt derefter bok choy, sojasovs og limejuice og kog indtil bok choy er visnet, ca. 3-4 minutter.

  Du kan servere dette over ris, men jeg synes risnudler er bedre. Kog dem bare efter emballagen og dræn dem. Hvis du ikke serverer dem med det samme, skal du skylle dem med koldt vand for at stoppe tilberedningen. Kast dem også med noget sesamolie for at forhindre dem i at klæbe.

  Når du er klar til servering, skal du opvarme nudlerne i en gryde over svag varme eller i mikrobølgeovnen i 30 sekunders burst. Tilsæt rejerne til stegepanden med grøntsagsblandingen bare for at genopvarme dem og derefter stable alt på en tallerken.

  Pynt det hele med nogle af de sprøde hvidløgschips og frisk koriander.

  Skålen afværger vampyrer, som du ikke ville tro!

  Nick mener, at du kunne bruge kylling eller tofu i stedet for rejer. Sørg for at tjekke hans blog, Macheesmo, og følg ham på hans Tablespoon-profil.

Se videoen: GORILLAZ: REJECT FALSE ICONS. Act One - Humanz Directors Cut (September 2020).