Seneste opskrifter

Jalapeño og Chorizo ​​Cheese Dip

Jalapeño og Chorizo ​​Cheese Dip

1/2

kop hvidløg, fint terninger

1/2

lb frisk mexicansk chorizo

1/2

hel jalapeño, finhakket

2

kopper mozzarellaost, revet

2

kopper Monterey Jack ost, revet

1

hele jalapeño, skåret til pynt

Skjul billeder

 • 1

  Varm olien i en stegepande over medium varme og tilsæt ternet løg. Sauter i fem til seks minutter.

 • 2

  Fjern derefter huden fra chorizoen, inden du placerer den i stegepanden. Fortsæt tilberedningen af ​​blandingen, mens du bruger en gaffel til at 'bryde op' chorizostykkerne. Bland derefter hakket jalapeño i.

 • 3

  Efter to minutter er gået, rør osten ind. Kog i yderligere to minutter, eller indtil osten er smeltet. Overfør din færdige dip til en serveringsskål og pynt med jalapeño-skiverne. Serveres varm sammen med dine foretrukne tortillachips.

Ekspert tip

 • Hvis du foretrækker en dukkert, der ikke er krydret, kan du tilberede denne opskrift uden jalapeños. For at pynt, brug tomater og koriander i tern i stedet.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis du har brug for en undskyldning for at se dine amigoer, skal du forberede denne enkle jalapeño- og chorizoostdyp og invitere dem over! Jeg kan forsikre dig om, at de vil elske det. Queso fundido eller choriqueso, er en smeltet ostedypning, der stammer fra Mexico.Ideal til servering som forretter eller speciel cocktailret, jeg kan godt lide at servere min med tortillachips. Denne dip af jalapeño og chorizoost er den perfekte kombination af farver, teksturer og sabores til dit bord.

Se videoen: Chorizo Fundido - Hot Chorizo Sausage Cheese Dip Recipe (September 2020).