Nye opskrifter

Rainbow Sushi ruller

Rainbow Sushi ruller

Farverige sushi ruller lavet med regnbue ris! MERE +MINDRE-

1

kop ubehandlet sushi ris

2

spiseskefulde riseddike

1 1/2

spiseskefulde granuleret sukker

Madfarve (rød, blå, grøn, gul)

3

ark nori (ristet tang)

1/2

af en avocado, skåret i 6 skiver

6

tændstikstikstrimler af gulerødder

3

stykker ben-imiteret krabbe, skåret i halv længde

Skjul billeder

 • 1

  Kog sushi ris i henhold til pakkens anvisninger. Kombiner riseddike, sukker og salt i en lille skål. Mikrobølgeovn i 30 sekunder, og hæld derefter varm blanding i kogt ris. Fold blandingen i ris, indtil den er inkorporeret.

 • 2

  Opdel ris blandt fire genoplukkelige plastopbevaringsposer. Tilsæt ca. 10 dråber madfarve til hver (rød i en, blå i en anden osv.). Forsegl posen, og brug forsigtigt fingrene til at inkorporere farve i ris. Åbn posen og lad ris sidde et par minutter for at absorbere farve.

 • 3

  Fold forsigtigt farvet ris sammen i en stor skål (ELLER, lad den være adskilt, og læg den på nori i lag). Placer et ark nori oven på et ark plastfolie oven på en bambus sushi-måtte. Våd fingre og top nori med en tredjedel af risblandingen. Tryk forsigtigt ris ind i et fladt, jævnt rektangel, der efterlader en 1-tommers kant rundt om kanterne.

 • 4

  Placer to strimler avocado, gulerod og imiteret krabbe langs den nederste tredjedel af ris / nori. Rul forsigtigt nori op i plastfolien og sushimåtten, træk plastfolien væk fra dig med den ene hånd, mens du trækker den rullede sushi-matte mod dig med anden hånd for at stramme rullen.

 • 5

  Når rullen er fuldt rullet, skal du bruge lidt vand til at forsegle kanten af ​​nori. Brug en meget skarp kniv til at skære rulle i 3/4-tommer tykke skiver, rengør kniven mellem snit.

 • 6

  Gentag trin 3-5 med resterende ris, nori og påfyldning. Arranger sushi på en tallerken og server.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Der er to typer mennesker i verden: De, der elsker sushi, og de der ikke gør det, fordi de endnu ikke har prøvet god sushi. Jeg er fast i den tidligere skare (sushi er officielt en af ​​mine yndlings ting ved livet) , men det var jeg ikke altid - faktisk første gang jeg prøvede en californisk rulle på en swanky, eksklusiv japansk restaurant, en af ​​dem, hvor det er uhyggeligt stille og alle klædte sig på alle forretningsafslappede trendy-lignende, gagged jeg på det HØJTT og spyt det rigtigt ud. På min plade. Så løb jeg på toilettet og døde. Heldigvis er sushi og jeg på meget bedre betingelser nu, og mens jeg aldrig har vist mit ansigt igen i den svarte japanske restaurant, er jeg i stand til at få min sushi ordne masser af andre steder - inklusive mit eget køkken. Det er sandt! Det er en af ​​de nemmeste (og smageste) ting, du nogensinde vil lave derhjemme.
 • Men disse ruller er ikke bare nogen ruller, som du måske har samlet. Åh nej. Disse er Rainbow Sushi Rolls, damer og herrer. Vi har regnbue-farvet ris alle sammen rullet i disse babyer. Så ikke kun kan du imponere dine venner ved at lave hjemmelavet sushi, du kan sprænge deres MINDS, når de ser, at det hele er regnbue-fied. BAM. Det er bedst at forberede alt på forhånd, når du laver sushi, så du ikke bliver hængt op med at skære påfyldningsingredienserne, når du kunne bruge al den energi til at fokusere på at lave den perfekte rulle (men don ' t bekymre dig - det er alligevel ikke så kompliceret!).
 • Jeg blandede den flerfarvede ris sammen, men du kan lade risen være adskilt og lægge den på nori for mere af en faktisk "regnbue" -effekt snarere end den tie-dye-situation, vi har fået her. Op til dig. Jeg fyldte mine ruller med imiteret krabbe, gulerødder og avocadoer, men du er velkommen til at bruge hvad du vil - agurk, paprika, laks, flødeost osv. Server rullerne med det samme. Se dem forsvinde. Vær forberedt på at føle trang til at lave hjemmelavet regnbuesushi igen og igen.

Se videoen: Rainbow Sushi Roll Lesson in Japan (September 2020).