Traditionelle opskrifter

Agurkkalk Margarita Jello Shots

Agurkkalk Margarita Jello Shots

En klassisk margarita, opsamlet med cool-as-a-cuke smag ... og bundet med et agurkebånd. Perfekt til sommerferier!MERE +MINDRE-

1/8

teskefuld malet cayennepeber

1

teskefuld kosher salt (eller havsalt)

1

spiseskefuld stort krystal sukker

Til Cayenne drys

2

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

1/2

kop frosset limeade koncentrat (optøet)

3/4

kop agave (sølv) tequila

Skjul billeder

 • 1

  Skær en tre tommers agurklængde og hugg groft (sæt den resterende agurk til side for at lave agurkebånd). Anbring den hakkede agurk i en cocktailryster og bland den kraftigt. Tilsæt tequila til cocktailrysteren, ryst i et minut eller derom, og sæt den til side (ingen is er nødvendig).

 • 2

  Hæld vand og limeade koncentrat i en lille gryde og drys med gelatinen. Lad gelatinen suge i et minut eller to. Varm op på meget lav varme, indtil gelatine er opløst under konstant omrøring i ca. 5 minutter. Fjern fra varmen.

 • 3

  Sil tequila-blandingen, og rør i gelatineblanding sammen med Cointreau. Hæld blandingen i brødformen. Sæt i køleskab for at sætte (flere timer eller natten over).

 • 4

  For at servere, skåret i firkanter, og bind eventuelt et agurkebånd (se nedenfor for instruktioner). Bland ingredienserne til cayennestænk og server langs siden til dypning.

 • 5

  For at fremstille agurkebånd skal du skrælle længden af ​​den resterende agurk med en grøntsagsskræller. Prøv at få det meste af den lysegrønne kødfulde del, med bare en smule af den mørkegrønne skræl langs kanten til kontast. Trim ender til ønsket længde.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Agurkalkalk Margarita er en af ​​mine absolutte favoritopskrifter med geléskud.

  Opskriften opstod sidste år, da Jelly Shot Test Kitchen fremsatte en opfordring til vores læsers foretrukne cocktails om sommeren. Vi havde mange vidunderlige nomineringer: herunder franske 75, Paloma og en agurkalkalk Margarita opskrift videresendt af vores onkel Al fra Three Many Cooks (tjek Three Many Cooks fantastiske webside for den flydende cocktailversion samt en overflod af andre glæder sig).

  Denne opskrift er et tilfælde, hvor den flydende opskrift ikke oversættes direkte til geléskudversionen af ​​cocktailen. Cocktailopskriften Three Many Cooks inkluderer agurkpuré, som vi elsker. Men underligt og desværre er agurk en smag, der bliver omkring 600 gange så stærk, når den gelatineres (og bitter at starte - yikes!). Vi nøjes med en lille muddled cuke i vores gelé-shot-gengivelse - resultatet er stadig frisk og smagfuld, med den helt rigtige mængde "cool as a cuke" -smag. Cayenne Sprinkle (bruges til at ramme brillerne i den flydende cocktailopskrift) serveres på siden. Vi finder ud af, at det tilføjer et subtilt spark såvel som en saltet ægthed til dette margarita-geléskud.

  Hvis du leder efter saftige små geléskud, skal du tjekke disse:

  Fransk Martini Jelly Shot

  Lychee Martini Jelly Shot

  Vandmelon Basil Martini Jelly Shot

  Håber du nyder en agurkalkalk Margarita Jelly Shot på din næste sommer soirée!

  Skål og XO,

  Michelle

  Michelle Palm oprettede Jelly Shot Test Kitchen-bloggen efter at have opdaget en mangel på cocktail-opskrifter med geléskud.


Se videoen: WOULD YOU EAT A SPIDER? Food Art Jello Art HOW TO COOK THAT Ann Reardon (Januar 2021).