Usædvanlige opskrifter

Cremet broccoli parmesan suppe

Cremet broccoli parmesan suppe

Denne lækre, sunde og trøstende cremet broccoli parmesan suppe kan være på bordet på mindre end 15 minutter!MERE +MINDRE-

1

pakke frosne broccoli-blomster

1

kop hakket hvidløg

2

kopper kyllingelager (eller vegetabilsk lager)

1/2

kop friskrevet parmesanost

1/4

teskefuld sort peber (tilsæt mere eller mindre efter smag)

1/4

teskefuld salt (tilsæt mere eller mindre efter smag)

Parmesan Ekstra ost (til pynt)

Skjul billeder

 • 1

  Forbered den dampede broccoli i henhold til instruktionerne på pakken. Når det er dampet, skal du groft hugge det i mindre stykker.

 • 2

  Mens broccoli damper, skal du opvarme olie over medium høj varme i en medium gryde. Tilsæt løg og selleri og kog i 5 minutter, omrør lejlighedsvis. Tilsæt hvidløg og kog i yderligere et minut.

 • 3

  Drys melet over grøntsagsblandingen, og rør, så grøntsagerne er jævnt belagt. Kog i yderligere et minut.

 • 4

  Pisk kyllingekraften, mælken, parmesan og timian ind, og lad suppen simre. Reducer varmen til lav, og krydre med salt og peber ved hjælp af foreslåede mængder (eller mere eller mindre efter smag).

 • 5

  Server straks, garneret med ekstra parmesan.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Denne friske og lækre cremede suppe kan være klar til brug på mindre end 15 minutter! I dag gik jeg på arbejde allerede begejstret for at lave denne cremet broccoli parmesan suppe til middag. Efterårsdagen var perfekt til suppevejr, jeg havde alle de enkle ingredienser derhjemme klar til at gå, og jeg var begejstret for en afslappet middag, inden jeg gik ud for at se nogle venner om aftenen. Men så blev den "afslappede" del nixet. Eller så forventede jeg. Et projekt på arbejdspladsen endte med at tage en ekstra time end forventet og efterlod kun et teeny-vindue på 45 minutter til at surre hjem til aftensmad, inden vi gik ud igen, men det viser sig, at denne suppe er HELT et 15-minutters måltid! Normalt skal broccoli supper simre i mindst 40 minutter for at koge broccoli. Men takket være min favorit lille Valley Fresh Steamers var jeg i stand til at "koge" broccoli (sans olie!) I mikrobølgeovnen, mens jeg lavede de første par trin i suppen. Og bogstaveligt talt var denne cremede, trøstende lækkerhed på bordet og klar til at gå inden for 15 minutter. Og åh…. Er det GOD. Normal broccoli “ost” suppe er lavet med cheddar. Men jeg er ret sikker på, at jeg nu vil tage parmesan over denne mulighed hver dag. Elskede absolut den salte, italienske skind, som den bragte til suppen. Og når det er lavet med mælk og ingen fløde, viste det sig også at være bemærkelsesværdigt frisk og sund. Så selv om aftenen i vinter, når jeg ikke har en skør travlt, er jeg ret sikker på, at dette 15-minutters måltid bliver en ny favorit. Og denne friske, farverige og sunde suppe er ALLE DINE. Medmindre du vil dele, hvilket kan gøre dine venner og familie glade campister. God fornøjelse!

Se videoen: Parmesan - Broccoli Pasta (September 2020).