Nye opskrifter

Fem krydderiburgere med karrysauce

Fem krydderiburgere med karrysauce

Saftige burgere krydret med Five Spice pulver, toppet med sauterede shiitake svampe og grønne løg, sprød asiatisk coleslaw og serveret med kokosnødskarry. Et kraftværk af smag!MERE +MINDRE-

4

teskefulde Five Spice Powder

Svampe Topping

2

teskefulde ekstra jomfru olivenolie

10

oz shiitake svampe, børstet ren, stilke fjernet, skåret i skiver

1

teskefuld ristet sesamolie

Kokosnød karrysauce

1

teskefuld ekstra jomfru olivenolie

1

spiseskefuld krydret rød karrypasta eller madras karrypulver

3

spiseskefulde brunt sukker

Asiatisk coleslaw

1/2

kop strimlet rødkål

1

rød chili peber, frøet og tyndt skåret

1/2

kop frisk hakket koriander

3

spiseskefulde riseddike

1

teskefuld ristet sesamolie

Skjul billeder

 • 1

  Gnid hver side af hver oksekød med 1/2 tsk Five Spice Powder og salt og peber. Sæt til side, indtil du er klar til at grille.

 • 2

  For at forberede svampetoppen, opvarm olien i en lille stegepande over medium høj varme og kog svampene, indtil de er bløde. Tilsæt grønne løg og sesamolie og kog i endnu et minut. Sæt med salt og peber. Sæt til side.

 • 3

  For at forberede Coconut Curry Sauce: Opvarm olien i en lille gryde over medium høj varme og kog hvidløg og ingefær i 2 minutter. Tilsæt karrypastaen og kog i endnu et minut. Tilsæt de resterende sovsingredienser, rør for at kombinere. Kog, sænk varmen til lav og lad dem simre i 10 minutter, eller indtil den er fortykket under omrøring regelmæssigt. Holde varm.

 • 4

  For at forberede den asiatiske coleslaw: Kombiner grøntsagerne i en medium skål, kombiner de flydende ingredienser og hæld den over grøntsagerne. Kast for at kombinere. Sæt til side.

 • 5

  Opvarm grillen til medium høj, pensel ristene med olie og grill oksekødspadene i 3-4 minutter på hver side eller efter ønsket doneness.

 • 6

  Sådan samles burgere: Skål let hamburgerboller på grillen. Anbring oksekødspadene på den nederste bolle, top med noget af svampeblandingen; placer noget asiatisk coleslaw på toppen. Enten sked nogle Coconut Curry Sauce over burger eller server på siden til dypning.

Ekspert tip

 • Sauce kan laves på forhånd for at spare tid. Oksekødkagerne kan også krydres på forhånd. Den asiatiske coleslaw kan ligeledes laves på forhånd, men jo længere den sidder jo mindre sprød bliver den.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • En dræberkombination af Five Spice-pulver, sprød asiatisk cole-slaw og en cremet karrysauce betyder, at disse burgere helt sikkert bliver en middagsfave. Næsten alle elsker en god burger. Når alt kommer til alt, hvad er der ikke at kunne lide? Du har alt dit kød, kulhydrater og grøntsager. Burger-leddene har forsøgt at overgå hinanden i årtier og komme med alle mulige kombinationer. Himlen er grænsen for de slags kreative burgere, der findes over hele landet. Bare for at give dig et eksempel, gik min mand og jeg for nylig ud til en restaurant, der indeholdt "Dead Elvis Burger". Det er bestemt et fængende navn. Hvad stod der? Kandiseret pebret bacon, stegt banan, for let æg, cremet jordnøddesmør og mayonnaise. Selvfølgelig er alle disse ingredienser bare fine individuelt ... men kombineret? Jeg havde ikke den slags mod! Dagens burger er en, der ikke kræver noget mod fra din side - bare en god appetit på en god burger. Oksekødkagerne gnides ned med et lækkert mystisk Five Spice-pulver, grillet til perfektion og derefter toppet med sauterede shiitake-svampe og grønne løg, en sprød asiatisk coleslaw og derefter skåret med en cremet kokosnødskarry-sauce. Vi taler en burger om smagssteroider! Dine smagsløg ved ikke, hvad der ramte dem. Men de bliver glade. Glædelig glad. For at samle burgere skal du skåle hamburgerboller let på grillen. Anbring patties på den nederste bolle; tilsæt noget af svampeblandingen. Læg noget af den asiatiske coleslaw ovenpå. Server med noget af kokosnødskarrysauce. Du kan enten sætte saucen over toppen eller servere på siden til dypning. God fornøjelse!

Se videoen: 17 Tools for Food Styling (September 2020).