Seneste opskrifter

Shamrock Shake Cheesecake

Shamrock Shake Cheesecake

Lag crème de menthe budding, flødeost fluff og flødeskum dryppes med creme de menthe og chokoladesirup.MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

Chokolade Ganache

1/3

kop kraftig flødeskum

5

oz. halvsød chokolade, finhakket

Flødeostfluff

1

blok (8 oz.) flødeost, blødgjort

1

karbad (7 oz.) skumfidus

8

oz. frossen pisket topping, optøet

Creme de Menthe budding

4

små æsker (3,56 oz.) Hvid chokolade buddingblanding

1/4

kop crème de menthe likør

1/2

tsk Betty Crocker ™ grøn gel madfarve

Creme de Menthe Glaze

3

spiseskefulde majssirup

Toppings

8

oz. frossen pisket topping, optøet

1/3

- 1/2 kop Lucky Charms ™ korn marshmallow bits

Skjul billeder

 • 1

  Skorpe: Forvarm ovnen til 350 ° F.Knus kager i fine krummer og bland sammen med smeltet smør. Tryk i en 9 x 13-tommer pande. Bages i 15 minutter, indtil duftende. Lad det køle helt af.

 • 2

  Chokolade Ganache: Kombiner kraftig flødeskum og chokolade i en mikrobølgesikker skål. Varm op i 30 sekunders intervaller under omrøring efter hver indtil smeltning. Hæld over afkølet cookie skorpe. Opbevares i køleskab i 30 minutter, indtil chokolade-ganache strammer op.

 • 3

  Flødeostfluff: Pisk flødeost ved hjælp af en elektrisk mixer, indtil den er cremet og glat. Tilsæt marshmallow fluff og slå for at kombinere. Tilsæt pisket topping og mælk, og slå, indtil det er let og luftigt.

 • 4

  Crème de Menthe budding: Kombiner buddingblanding og mælk i en stor blandeskål. Pisk ved hjælp af en elektrisk mixer på mellemhøj hastighed, indtil den er godt blandet og fortykket. Tilsæt creme de menthe og grøn madfarve og pisk, indtil den er godt inkorporeret.

 • 5

  Lag Lasagne: Spred halvdelen af ​​flødeostfluffen over chokoladeganachelaget. Top med halvdelen af ​​creme de menthe budding. Opbevares i køleskab i 15 minutter.

 • 6

  Spred den resterende flødeostfluff over toppen, og tilsæt derefter den resterende creme de menthe budding. Spred 8 ounce pisket topping over toppen af ​​budding og afkøles i mindst 4 timer.

 • 7

  Crème de Menthe Glaze: Kombiner creme de menthe og let majssirup i en lille gryde. Sæt på medium varme og kog den over medium varme.

 • 8

  Reducer varmen til medium lav, og lad den simre indtil den er fortykket til en glasurlignende konsistens, 4-5 minutter. Fjern den fra varmen, hæld forsigtigt i en varmebestandig målebæger af glas. Lad afkøle.

 • 9

  Toppings: Drys creme de menthe glasur over det piskede toplag inden servering. Drys på Lucky Charms ™ korn marshmallow bits.

 • 10

  Skær i 15 stykker og server.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
600
Kalorier fra fedt
260
% Daglig værdi
Total fed
28g
44%
Mættet fedt
17g
85%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
45 mg
15%
Natrium
640 mg
27%
Kalium
270 mg
8%
Samlet kulhydrat
75 g
25%
Kostfibre
3g
11%
Sukker
51g
Protein
6g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
15%
15%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 3 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

 • Hvis du er en stor fan af shamrock shakes, vil du elske dette sjove spin på den traditionelle søde godbid. Lag af chokoladekageskorpe, cheesecake fluff, creme de menthe budding og pisket topping er dekoreret med lysegrøn creme de menthe glasur og toppet med nogle festlige Lucky Charms® marshmallows. Dette er den perfekte dessert, der skal serveres til St. Hvis børnene vil være blandt festgæsterne, skal du sørge for at bruge creme de menthe sirup i stedet for likøren. Begge giver din dessert en vidunderlig mintsmag og en lysegrøn farve. Hvis du vil tilføje et festligt præg til toppen af ​​desserten, tag en kasse Lucky Charms® og vælg nogle af marshmallows til at drysse over toppen. inden dine festgæster ankommer, skal du trække desserten ud af køleskabet og tage marshmallows og grøn creme de menthe-glasur. Drys den grønne glasur over toppen og drys på Lucky Charms® marshmallows. Brug en skarp kniv til at skære ostekagelasagnen i 15 stykker og server.

Se videoen: Instant Pot DEATH By Chocolate Cheesecake 1st Place Winner!!! (September 2020).