Rensdyrfoder

Få børnene i køkkenet til at hjælpe med denne nemme Chex ™ mixopskrift på julemands rensdyr. Spar noget til rensdyret!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. september 2017

6

kopper Ris Chex ™ eller Chokolade Chex ™ korn

1

pose (12 oz) hvide vanilje bagning chips (2 kopper)

1/3

kop groft knust pebermynte sukkerrør (14 miniaturer, ikke pakket)

Skjul billeder

  • 1

    Linj kiksark med folie eller vokspapir. Anbring korn i en stor skål.

  • 2

    I en mikrobølgeovnskål afdækkes mikrobølgeovn hvide vanilje bageplader på høj ca. 1 minut og 30 sekunder under omrøring hvert 30. sekund, indtil chips kan omrøres glat. Rør halvdelen af ​​det knuste pebermynte slik ind.

  • 3

    Hæld korn; kast for at jævnt belægge. Spred blandingen i et enkelt lag på kikspladen. Drys straks med resterende slik. Lad den stå, indtil den er sat, ca. 20 minutter. Opdel forsigtigt overtrukket korn. Opbevares i lufttæt beholder.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvorfor skulle julemanden få alle de godbidder? I år skal du placere et par poser rensdyrsfoder ved siden af ​​kagerne og mælken. Blitzen og besætningen vil takke dig. Så vil kiddos, når du får dem i køkkenet for at hjælpe med at lave denne enkle snackblandingsopskrift. Hvordan laver du rensdyrfoder? Kunne ikke være nemmere. Du skal bare overtrække Chex-korn med smeltede vaniljechips, drys med knuste slikrør og lad afkøle. Det er det. Virkelig! Da vi oprettede denne opskrift på Betty 10-ferietendenser, ønskede vi, at det skulle være hurtigt og nemt, da unge kokke kan have en kort opmærksomhed. Når alt kommer til alt handler trenden med børn i køkkenet om familier, der forbinder, mens de laver mad, og ikke mor eller far, der er færdig med opskriften, når alle "hjælpere" forsvinder.

Se videoen: PAPRØR - Sådan sender man en plakat (September 2020).