De bedste opskrifter

Granatæble Jam Fyldte Cupcakes Med Granatæble Chantilly

Granatæble Jam Fyldte Cupcakes Med Granatæble Chantilly

Granatæblejuice er stjernen i disse smukke granatæble cupcakes.MERE +MINDRE-

Ingredienser til Cupcake Batter

1

(3 ounce) pakke instant vanilje budding

Ingredienser til granatæble syltetøj:

1

og 1/2 kopper POM Wonderful ™ 100% granatæblejuice

12

friske eller frosne tranebær

Ingredienser til Granatæble Chantilly:

1/2

kop granatæblejuice

1

pint kraftig flødeskum

1/4

kop konditor sukker

Skjul billeder

 • 1

  Kørselsvejledning til Cupcake Batter: Line cupcake dåse med papirindlæg. Forvarm ovnen til 350 ° F.

 • 2

  Bland kageblandingen, buddingblandingen, æg, vand og olie sammen. Bland til glat. Fyld cupcake liners 2/3 fulde. Bages i 15 til 20 minutter.

 • 3

  Kørselsvejledning til granatæble marmelade: Riv nok af æblet (inklusive skræl) til at give 3/4 kop. I et medium gryde bringes det revne æble, granatæblejuice, sukker og tranebær til en simmer på medium varme. Simmer, dækket, indtil æblet er blødgjort, og blandingen er tyknet lidt, ca. 10 minutter. Afdæk og fortsæt med at simre, omrør lejlighedsvis i starten og derefter konstant mod slutningen, indtil væsken er fordampet, og blandingen reduceres til 3/4 kop, ca. 5 minutter.

 • 4

  Med en gummispatel skal du presse papirmassen gennem en mellemnettet sil i en skål, indtil du ikke kan få mere juice ud af papirmassen. Skrab al saften, der klæber sig fast i bunden af ​​silen, i skålen og kassér papirmassen i silen.

 • 5

  Kørselsvejledning til Granatæble Chantilly: Hæld granatæblejuice i kasserolle, lad det simre indtil det er reduceret til 1/4 kop. Sæt til side for at afkøle.

 • 6

  Skær en lille kegleform i hver cupcake, fjern og ske derefter ca. 1 tsk granatæble marmelade i hullet. Udskift cupcake-keglen.

 • 7

  Hæld tung fløde i en stor skål. Pisk til bløde toppe dannes. Tilsæt konditoresukker og afkølet granatæblejuice. Pisk, indtil du har stive toppe. Rør på cupcakes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Nigella Lawson: Curry in a Hurry: Express (September 2020).