Usædvanlige opskrifter

Æble-ingefærfrugtlæder

Æble-ingefærfrugtlæder

En lækker hjemmelavet snack fyldt med frisk frugt og revet ingefær.MERE +MINDRE-

3

store Gala eller Granny Smith æbler

1 1/2

tsk revet ingefær

2

spiseskefulde citronsaft

Skjul billeder

 • 1

  Skræl, kerne og hugge æbler og læg dem i en blender. Tilsæt revet ingefær, sukker og citronsaft. Blend i en puré.

 • 2

  Hæld puréen i en medium gryde over medium høj varme. Lad det simre, og reducer derefter varmen til medium-lav. Fortsæt omrøring lejlighedsvis, derefter oftere, indtil blandingen er meget tyk og har mistet det meste af sin fugtighed, ca. 35 til 40 minutter. BEMÆRK: Blandingen kan sprøjte, hvis du ikke rører ofte nok, så gå ikke væk fra komfuret. Fjern gryden fra varmen og læg den til side.

 • 3

  Forvarm ovnen til 200 ° F. Linj et 13-til-17-tommers bageplade med en silikonemåtte eller pergamentpapir og spray med madlavningsspray eller pensel med vegetabilsk olie. Hæld blandingen på det klargjorte ark og glat forsigtigt ud med et spatel i et meget tyndt, meget jævnt lag.

 • 4

  Placer lagen i ovnen og bag, indtil blandingen er fast og knap klæbrig (men ikke knasende), ca. 3 til 3 1/2 time.

 • 5

  Fjern den fra ovnen, og lad læderet afkøle helt. Skræl meget forsigtigt af, og læg den med en glat side nedad på et ark vokspapir.

 • 6

  Brug en saks til at skære læderet i strimler med den ønskede bredde (opskrift udgør op til 16).

 • 7

  Rul strimlerne op og opbevar dem i en lufttæt beholder ved stuetemperatur i op til 9 dage.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Hvis der er en genvej eller en mere praktisk rute, når det kommer til opskrifter, er jeg alt for det, men hvis jeg har tid og er i humør til at lave noget hjemmelavet - selvom det er let tilgængeligt i købmanden butik - Jeg gør det også, især hvis det gengiver smag, som jeg ikke nødvendigvis kan finde andre steder. Dette Apple-Ginger Fruit Leather er et eksempel. Mens jeg absolut har elsket Fruit Roll-Ups lige siden jeg kunne bruge en rygsæk og en madkasse, er der noget ved at lave min egen version fra bunden hver gang imellem, der er sjovt for mig. Og jeg kan lave skøre smag, som æble-ingefær eller jordbær-lime eller blåbær-banan. Overvej det som "frugterne" af mit arbejde, hvis du vil - ting, der kræver ekstra forberedelse, smager bare nogle gange bedre. Det er sikkert lidt tidskrævende, men det meste af den tid kan bruges til at spille Scrabble eller tage en lur eller have en stirrende konkurrence med din kat. Og uanset hvilken aktiv tid der er i opskriften, bruges det mest på at blande en blender, stirre på en komfur og bruge en spatel til at sprede læderet meget, meget tyndt ud. Sådan gør du det: Voila! Hjemmelavet frugtlæder. Gå nu og nyd, mens du er færdig med den stirrende konkurrence med din kat.

Se videoen: Sådan laver du den perfekte juice (September 2020).