Seneste opskrifter

No-Bake Neon Cheesecake Barer

No-Bake Neon Cheesecake Barer

Hvis du har 10 minutter og nogle neonfarvestoffer, har du hvad der kræves for at lave disse lyse og farverige ostekagestænger uden bagning. MERE +MINDRE-

Opdateret 14. marts 2017

4

kopper Cinnamon Toast Crunch ™ korn

5

spiseskefulde smør, smeltet

2

pakker ikke-aromatiseret gelatine

2

pakker (8 oz) flødeost, blødgjort

1

beholder (4 oz) Yoplait® Original Yoghurt Vanilla

1

æske (2,7 oz) Betty Crocker ™ madfarvegel neon

Skjul billeder

 • 1

  Anbring korn i en fødevareprocessor. Pulse indtil meget finmalet, tilsæt derefter smeltet smør. Pulse indtil der dannes fine krummer, tryk derefter ned i bunden af ​​en 8x8-tommers bageplade.

 • 2

  I en lille skål opløses gelatine i varmt vand. Føj til en stor standarmatur sammen med flødeost, yoghurt og sukker. Bland indtil glat. Spred halvdelen af ​​flødeostblandingen oven på kornskorpen. Selv laget ud med en spatel.

 • 3

  Del den resterende halvdel af flødeostblandingen i jævne mængder mellem 4 små skåle. Farvetone med hver sin farve af Betty Crocker neon madfarve. Rør, indtil farven er blandet jævnt i hver skål (brug dit skøn over farvebeløb, afhængigt af hvor dybt du vil have farverne).

 • 4

  Placer dukker i hver farve som et skakbræt hen over toppen af ​​det hvide flødeostlag. Når hele den farvede blanding er sket oven på det hvide flødeostlag, skal du banke bagepladen flere gange mod en hård overflade for at flade det farvede lag. Træk en kniv over blandingen i flere retninger for at hvirvle farven.

 • 5

  Opbevares i køleskab i 1-2 timer inden udskæring og servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Ode til 80'erne: Disse vilde og farverige ostekagebarer vil være livet for enhver fest! Og sagde vi, at de ikke-bager? Ja bestemt. De er så lette. Nogle opskrifter er så strålende, så fuldstændig ikke-bager strålende, at du simpelthen bliver nødt til at stoppe og stirre. Dette er en af ​​dem. Tag dine solbriller på, og se neon herlighed. På bare 10 korte minutter , du er klar til at køle ned. Ingen ovn, komfur eller brændende varm ildplads er nødvendig. Hej, farve vidunderlig!
 • Yoplait er et registreret varemærke tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens.

Se videoen: Blueberry cheesecake recipe. no bake blueberry cheesecake recipe (September 2020).