Traditionelle opskrifter

Boozy Spice Cake

Boozy Spice Cake

Krydderikage bagt med bourbon og toppet med brun smørglasur. MERE +MINDRE-

1

æske (15,25 oz) Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemixkrydderi

1/4

kop hakkede valnødder (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Smør og bundbland en bundtpande og sæt den til side.

  • 2

    I en stor skål eller skål med en stativblander skal du slå kagemix, vand, olie, bourbon og æg med lav hastighed i 30 sekunder, derefter på medium hastighed 2 minutter, og skrab siderne af skålen lejlighedsvis. Fold hakkede valnødder ind, hvis det ønskes.

  • 3

    Hæld dej i tilberedt gryde og bag, indtil den er gyldenbrun, og et tandstikker, der er indsat i midten, kommer rent ud, ca. 40-45 minutter. Fjern kagen fra ovnen og afkøles 10 minutter, før den tages ud af gryden. Overfør kagen til serveringspladen.

  • 4

    I mellemtiden laves glasuren: I en medium gryde over medium varme smeltes og koges smør, piskes konstant, indtil smør brunes og får en karamelfarve. Sil smør i en stor skål.

  • 5

    Tilsæt pulveriseret sukker, vanilje og mælk i skålen og rør for at kombinere.

  • 6

    Hæld straks glasur jævnt over varm kage. Lad glasuret sætte sig og kagen køle af, inden du skærer den i skiver.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg kan næppe beholde min spænding, når en kage præsenterer sig foran mig - min søde tand, og jeg er ret let at behage. Men når det er en kage bagt med BOURBON? God lawdy, skaff mig en fan og en pose at trække vejret ind i, stat. OK men seriøst - hvem kan benægte den smag, der er en kage bagt med sprut, især når den er toppet med en sødbrun smørglasur som denne Boozy Spice Cake? Det tager en person med stor viljestyrke (eller en fuldstændig mangel på en sød tand, en skam efter min mening) at sige nej til noget så lækkert og overbærende som dette. For os med svage viljer og knæ til alle desserters ting, du har held, fordi denne kage kun tager en håndfuld ingredienser og to rystelser at lave. Dette er det gode liv! Pisk den dejlige brune smør frosting og hæld den straks over den varme kage. Tricket er at hælde glasuren over kagen, mens både glasuren og kagen stadig er varm, så du får det perfekt ooey-gooey, smukke rod look. KnowwhatImean? Temmelig smuk krydderikage. Åh, og velsmagende som alle udflugter også. Der har du det! Krydret, bourbon-y, buttery, smuk kage. Perfekt til Thanksgiving-dessert, eller bare fordi din søde tand sagde det.
  • A-Bundting Vi vil gå Nej hvis, ands eller Bundts om det. Disse Bundt-kager er værd at gøre.

Se videoen: Tomato Spice Cake Recipe Demonstration - (September 2020).