Nye opskrifter

Cupcake Kabobs

Cupcake Kabobs

Cupcakes med frost og jordbær med regnbuefarvede dryss? Nej, du har ikke opdaget en eventyrlandsk godbid. Det er cupcake kabobs!MERE +MINDRE-

Opdateret 11. maj 2017

1

kop Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kageblanding

1

kop Betty Crocker ™ Super Moist Chocolate Fudge Cake Mix

2

spiseskefulde smør, smeltet

1

kop Betty Crocker ™ Pisket fluffy hvid frosting

1

kop Betty Crocker ™ frostpisket chokolade

1

beholder (1,75 oz) Betty Crocker ™ Decorating Decors Chocolate

1

beholder (2,0 ounce) Betty Crocker ™ Dekorationsdekorer Sukker Perle Cupcake Gems

1 1/2

kopper chokoladechips

16

mellemstore jordbær, rengøres og tørres

1/2

kop regnbue dryss, regnbue solsikkefrø eller mini regnbue chip dryss

Skjul billeder

 • 1

  Begynd med at samle dine ingredienser.

 • 2

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Bland den gule kagemix, et æg og en spiseskefuld smeltet smør i en lille skål. Sked i mini-muffinsdåser, der er blevet smurt godt eller foret med nonstick cupcakeindpakninger.

 • 3

  Gentag trin 1 i en anden lille skål, men bland den med chokoladekagen.

 • 4

  Bage både gule og chokolade cupcakes i forvarmet ovn i 8-12 minutter, eller indtil toppen springer tilbage, når du rører let. Fjern og afkøles helt.

 • 5

  Frost toppen af ​​chokolade cupcakes med vaniljefrost. Dypp i perler med cupcake-perler. Frost toppen af ​​vanille cupcakes med chokoladefrostning, og dypp derefter i chokoladestråler. Placer i køleskab for at fastgøre kagen, inden du spidder.

 • 6

  Anbring chokoladechips i en mikrobølgesikker skål. Varm op i 30 sekunders bursts, rør derefter, indtil det er smeltet. Dyp jordbær i den smeltede chokolade, og rul derefter i regnbuensprinkler.

 • 7

  Læg på et stykke pergamentpapir, indtil chokoladen er helt hærdet. (For at fremskynde denne del af processen dyppes kolde jordbær i chokoladen og anbringes derefter i køleskab i 10-15 minutter, når de er dyppet.)

 • 8

  Tid til at tråde dine kabobs! Cupcakes kan være ømme, så træk forsigtigt. Kabobs af træ (eller endda lange sugepinde eller spisepinde) fungerer bedst for at holde disse kabobs på plads.

 • 9

  Tråd en chokoladecupcake, en jordbær, en vanilje-cupcake og derefter en anden jordbær. Opbevar side om side på et serveringsfad. Opbevares i køleskabet let tildækket i op til 5 timer, indtil det er klar til servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Statsmesse Bonanza! Tag din cowboyhue og bandana, vi er ved at pop mad på en pind og fejre resten af ​​sommeren. Jeg voksede op i en lille gårdby. Livet var ret søvnigt indtil sommeren, da Hooper Tomato Days startede. Sikker på, det var ingen statsmesse, men det var det nærmeste vi kom. Parader, forlystelser, hjemmelavet marmeladekonkurrencer ... og mad! Vi havde alle de samme herlige spisesteder som statsmessen - inklusive mad på pinde. Da jeg var barn, var det hele så strålende. Jeg ville starte med majs-på-en-pind og slutte med en spyd jordbær. Med august afrunding er det sjovt at bringe statsmessen lige til dit køkken. For at begynde med, her er hvordan man laver en opskrift, jeg ville ønske, jeg havde haft vej tilbage ... Cupcake Kabobs! Derefter skal du fortsætte med at rulle efter ni vidunderligt lækre (og vildt enkle) statsmæssige inspirerede pinde, du kan snack på.

Se videoen: Cupcake Kabobs (September 2020).