Usædvanlige opskrifter

Sommer Berry Crunch Cake

Sommer Berry Crunch Cake

Forfriskende lag frossen yoghurt og is, frisk modne jordbær og blåbær og en sprød granola-skorpe lagres sammen til en perfekt bid - det er den perfekte dessert til hundedagene om sommeren.MERE +MINDRE-

1

kasse (6 tæller) Nature Valley ™ knasende granola-barer

3

spiseskefulde smør, smeltet

2

spiseskefulde brunt sukker

1

kop jordbæris

1/2

kop skiver jordbær

1/2

kop friske blåbær

3

beholdere Yoplait® Original Yoghurt Blueberry

Skjul billeder

 • 1

  Forvarm ovnen til 350 ° F. Anbring granola-stænger i en fødevareprocessor eller blender og bland dem, indtil de er smuldret. Tilsæt halvdelen af ​​krummerne i en skål med mel, smeltet smør og brunt sukker. Rør for at kombinere. Reserver den resterende halvdel af granola-krummer til påfyldning. Tryk smørkrummeskorpeblandingen i en 8x8-tommers pande foret med pergament eller folie. Bag i 10 minutter og lad det køle af.

 • 2

  Mens skorpen køler ned, skal begge smag af is blødgøre ved stuetemperatur. Spred blød jordbæris over den afkølede skorpe. Top med jordbær i tern.

 • 3

  Spred vaniljeis over jordbæret senere, og top derefter med blåbær. Spred blåbær yoghurt over blåbærlaget. Drys med reserverede granola-krummer over toppen og læg dem i fryseren i 4 timer.

 • 4

  Lad det sidde ved stuetemperatur i 5 minutter for at blødgøre lidt, inden det skæres og serveres.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

 • Yoghurt, is og bær alt sammen frosset sammen som det drømmehold, de er. Lad sommerdesserter begynde! To ting, der er meget spændende, kommer og jeg vil vide, hvilken af ​​dem alle er mest begejstrede for. Frisk, sæsonbetonet frugt. Orrrrrr is? Jeg ved, at is teknisk set er en helårs ting, men det er naturligvis lavet til sommeren, så ... Hvilken er du mest begejstret for? Jeg personligt kan ikke vælge, hvorfor jeg fortsatte og lavede dig en sommerbær crunch kage, der er fyldt med frisk frugt, to varianter af is og noget blåbær yoghurt for godt mål. Skorpen er lavet af sprøde søde granola-barer. Du får selvfølgelig brug for is. Både vanilje og jordbær, tak. Du vil også have Yoplait blåbær yoghurt og nogle Nature Valley crunchy granola barer. Glem ikke også jordbær og blåbær! Når du er klar til servering, skal du sætte den på tælleren i ca. 5 minutter for at blødgøre lige nok til, at du kan skære den. Og så? Fortær det hele. Fordi det handler om sommer!
 • Yoplait er et registreret varemærke tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens.

Se videoen: How to Make Blueberry Crumble. Summer Dessert! (September 2020).