Seneste opskrifter

Bagte Chipotle Kale Chips

Bagte Chipotle Kale Chips

Skarpe, sunde chips lavet med grønkål og et strejf af krydret chipotle chili peber. En nem (og sund!) Måde at lave hjemmelavede chips på.MERE +MINDRE-

1

stor flokkål, stængler fjernet og hakket i stykker af chipstørrelse

1

teskefuld chipotle chilipulver

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Kast kale i en stor skål med salt, olivenolie og chipotle-pulver.

  • 2

    Spred kale stykker på to foret bageplader. Bages ca. 15-20 minutter, eller indtil grønkålen er sprød og brun på kanterne. Lad afkøle helt, før du spiser.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Da min mand og jeg besluttede for lidt mere end et år siden at være mest vegetariske, lignede vores første tanker mange menneskers reaktioner: ”Men hvordan kan du leve af bare grøntsager?” ”Hvor får du alle dine vitaminer? ”” Er det ikke kedeligt at ikke spise kød? ”Heldigvis har vi været i stand til at besvare disse spørgsmål både for os selv og for andre på en positiv note. Men det var ikke altid sådan. Indrømmet, i starten var ingen af ​​os for ivrige efter at spise ikke-kødfødevarer som kødfrie burgere og tofu. Og for det andet var vi ikke klar til at være modige nok og prøve fremmede fødevarer (for os) som regnbue-chard og quinoa og kale. Men når du har brug for at spise, og kød ikke altid er en mulighed, skal du være kreativ. En af de mange opskrifter, vi er kommet til at nyde i det forløbne år, er disse Bagt Chipotle Kale Chips. Da jeg prøvede kale for første gang, syntes jeg det var oprørende. Grønne bladgrøntsager, selvom de er sunde, er ikke altid min ven. Giv mig spinat enhver dag - men grønkål? Jeg vil passere, medmindre det er dækket af havsalt, olivenolie og et strejf af krydret chipotle chili peber, som disse sprøde hjemmelavede chips. Noget ved at tilføje disse ingredienser til blandingen og bage grønkålen, indtil den har en sprød konsistens, for mig ændrer grøntsagens smag fuldstændigt. Du føler ikke længere, at du skal spise grønkål, men du vil faktisk spise det. Plus, det er sundt, så det er en bonus. Tror ikke, at disse chips helt vil erstatte din affinitet med kartoffelchips - som vi hurtigt lærte, selvom vi i en ideel verden ville elske at spise kale chips hele dagen i stedet for fedtet kartoffel chips, de er bare ikke den samme ting. Men når du har brug for din daglige dosis bladgrøntsager, men ikke kan tåle tanken om at spise dem rå, så prøv disse. Det er en fantastisk måde at få dine vitaminer uden at føle, at du er nødt til at tvinge dem ned.

Se videoen: Make your own kale chips under 10 minutes with air fryer (September 2020).